11 decembrie, 2011

Anunt important pentru patrie!


De fapt, patru anunturi pentru patrie. Si patria sunteti voi! :D
In primul si-n primul rand, mai aveti cateva zile la dispozitie sa va inscrieti la giveaway-ul al carui premiu este paleta URBAN DECAY NAKED. Pentru ca vad ca giveaway-ul asta are mare succes, sper ca la anul daca m-ajuta Dumnezeu sa mai organizez giveaway-uri cu premii la fel de frumoase. 
In al doilea rand, daca vreti sa castigati una din cele patru rochii marca Rhea Costa si unul din cele 20 de seturi dedicate ingrijirii pielii marca NIVEA mai aveti timp pana pe 31 decembrie sa va inscrieti la concurs. Daca va doriti asta, click pe bannerul din dreapta!
In al treilea rand, daca doriti sa ma vedeti in toata splendoarea si superbitatea mea intr-un calendar dedicat fetelor din social media va rog sa ma votati AICI. Sub insiruirea de poze, este o lista cu toate fetele care-au fost nominalizate. Eu sunt numarul 37. Asa ca daca vreti sa ma votati, click in patratica din dreptul numelui meu si va voi ramane profund indatorata. Daca voi fi printre finaliste, dau de baut! :))
Si-n al patrulea rand, vreau sa va multumesc din suflet ca ma cititi. Am observat ca-n ultimul timp, traficul acestui blog (la care scriu cu o dedicatie si-o pasiune de nu va puteti imagina) a sarit pur si simplu in aer. VA MULTUMESC de 740 de ori si sper sa ma cititi si de-acum :) 
Va pupez!