07 decembrie, 2011

Credeti in Mos Craciun?




Pe bune, credeti in Mos Craciun?
Liberty Center a facut recent un studiu pe-un esantion de 1167 persoane din toata tara cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani al carui rezultat a fost ca 55,78 % dintre romani cred in Mos Craciun! De ce credeti c-a iesit un procent atat de mare? Pentru ca Mosul ne-aminteste tuturor de perioada copilariei si pentru ca este un mare motiv de bucurie si tuturor ne place sa primim cadouri. Cat mai multe si mai frumoase!

In paralel, au fost chestionati 1477 de respondenti cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani cu privire la cadourile pe care ar vrea sa le primeasca de la Mos Craciun anul acesta. Rezultatele arata ca majoritatea romanilor isi doresc gadget-uri de ultima generatie si vacante in strainatate. 

Culmea e ca bijuteriile si parfumurile scumpe nu ocupa un loc fruntas in clasamentul obiectelor dorite sub brad; doar 4,54% dintre respondenti si-ar dori astfel de cadouri. Nici cartile nu stau mai bine, obtinand un procent de 3.52%. Alte cadouri pe care romanii si le-ar dori ar mai fi aparaturi electrocasnice, obiecte de decoratiuni interioare sau daruri de lux, gen masini straine.  

Studiul a fost derulat ca parte a campaniei promotionale de sarbatori „Eu cred in Mos Crsciun”, desfasurata in perioada 1-23 decembrie la Liberty Center Bucuresti si care si-a propus sa reuneasca cea mai mare comunitate de romani care cred in Mos Craciun. Liberty Center si-a propus sa intocmeasca cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun. Astfel, daca vizitati acest mall in perioada asta, puteti contribui la redactarea acestei scrisori colective care va contine idei de cadouri, surprizele dorite sau asteptarile pe care le aveti. In plus, il puteti intalni pe insusi Mos Craciun in fiecare zi, pana pe 23 decembrie :D

Si inca o surpriza: daca veti face cumparaturi de peste 50 ron din Liberty Center in perioada campaniei, va puteti inscrie la tombola de sarbatori avand sansa sa castigati premii constand in sisteme home-cinema, tablete iPad, telefoane iPhone si peste 3000 de vouchere de reducere la magazinele din incinta mall-ului. 

Voi ce vreti sa va aduca Mosu'? Eu o sa fac in zilele urmatoare o mica lista pe care-o s-o postez si pe blog ca sa fiu sigura ca Mos Craciun o s-o vada ;))