10 mai, 2015

Preferatele lunii aprilie

Preferatele lunii aprilie, cosmetice, machiaj, makeup, produse 
Cred că niciodată în patru ani de când am blogul nu am întârziat atât de mult cu postarea aceasta. Lucrez la câteva schimbări pe care urmează să le fac blogului și asta îmi ocupă o mulțime din timp.
Veți vedea în curând despre ce este vorba. Și pentru că în luna aprilie am avut foarte multe preferate, o să le împart în două: o postare dedicată machiajelor și cosmeticelor și o postare în care o să vă arăt diverse - de la filme, muzică și alte asemenea ce nu au legătură cu domeniul de beauty. 
Și vreau să încep cu vedeta lunii aprilie, noul meu fond de ten preferat - Dior Star. Nu am avut nici cea mai mică intenție să-l cumpăr, dar soarta a făcut ca el să ajungă în posesia mea. Am primit cadou un voucher de 100 de lei la Sephora și ce puteam altceva să-mi cumpăr, decât un ALT fond de ten?! Inițial am vrut să iau altul, dar nu era pe stoc nuanța mea, așa că, în final, l-am ales pe cel de la Dior. Și bine am făcut! Îmi place atât de mult, încât de când îl am, a fost doar o singură zi în care am folosit altceva. Îi voi dedica un review detaliat, în care o să vă povestesc de ce-l iubesc atât de tare. 
dior star, fond de ten, machiaj, makeup, sephora
Foarte purtat în luna aprilie a fost și fardul de obraz Collistar Multi Blush & Eyeshadows. Mi se pare ideal pentru vară și se potrivește absolut oricărui tip de machiaj. Îmi place culoarea, faptul că este foarte pigmentat și, mai ales, rezistent.
Collistar Multi Blush & Eyeshadows, fard de obraz, machiaj, makeup
Tot la capitolul makeup, îmi plac foarte mult fardurile de pleoape individuale de la Anastasia Beverly Hills. Dintre cele trei pe care le am, China Rose este preferatul meu și-l port foarte des. Cred că este o nuanță perfectă mai ales pentru cele care aveți ochii deschiși la culoare, pentru că-i scoate foarte tare în evidență.
anastasia beverly hills, farduri, makeup, machiaj, china rose
Și pentru că fardurile astea răzlețe trebuie să stea și ele adunate undeva și nu aruncate prin sertare, trusa magnetică Melkior este pefectă pentru asta. Am primit-o cadou de la Rozi și mi se pare genială. Intenționez să-mi mai cumpăr una în care să depozitez toate fardurile MAC pe care le am. Mai ales că rezervele sunt ceva mai ieftine! 
melkior, trusa, paleta, magnetica, makeup, machiaj, farduri
Și ultimul produs de machiaj preferat este rimelul Clinique High Impact Mascara. Am primit cadou în Sephora o variantă mini și m-am bucurat pentru că de mult timp îmi doream să-l încerc. Nu-l folosesc pe genele de sus, pentru că nu prea face mare lucru, dar pentru urâțeniile de gene de jos este numai bun. Am trei fire, așa că nu-mi trebuie cine știe ce șmecherie de rimel, ci doar unul cu care să nu mă mânjesc până la coate. Nu mă așteptam să-mi placă, ținând cont că are periuța destul de groasă...
Clinique High Impact Mascara, rimel, machiaj, makeup, gene
Trecând la cosmetice, luna asta am introdus în rutina mea de îngrijire a tenului două noi produse. Uleiul Purete Thermal de la Vichy este produsul pe care-l folosesc în fiecare seară pentru demachiere. Îl folosesc deja de ceva timp și nu am consumat nici măcar un sfert. Pentru curățarea tenului, atât dimineața cât și seara, folosesc gelul Ultra Sensitive de la Balea. L-am căutat ceva până am reușit în sfârșit să pun mâna pe el, dar a meritat. Este foarte ieftin și este grozav. 
demachiant, demachiere, curatare, ulei, gel, machiaj, makeup, ten, rutina, cosmetice, balea, vichy
Șamponul care-mi place cel mai mult în această perioadă este Eucerin DermoCapillaire. Deși nu face foarte multă spumă și acest aspect m-a deranjat puțin la început, rezultatele merită. Curăță părul foarte bine, îi oferă volum și îl simt mult mai gros și sănătos. Ceea ce e vital pentru mine, întrucât am firul de păr foarte subțire.
Eucerin DermoCapillaire, sampon, par, cosmetice
Tot de la Eucerin, foarte mult îmi place și uleiul de baie. Are un miros foarte delicat și lasă pielea moale și hidratată. Îmi place foarte mult și faptul că are pompiță și ador produsele cosmetice cu pompiță! 
ulei de baie, dus, eucerin, cosmetice, hidratare, piele
Ultimul pe listă este uleiul pentru cuticule de la Farmec. Îl am de foarte mult timp, dar nu-l folosisem decât de câteva ori și am renunțat la el. Nu pentru că nu mi-ar fi plăcut, ci de lene. Acum mi-am format o obișnuință ca în fiecare seară, înainte de culcare, în timp ce mă uit la clipuri pe YouTube, să-mi masez cuticulele cu acest ulei. Și pentru c-am observat o diferență notabilă, am tot continuat să-l folosesc. Cuticulele îmi cresc mai greu, spre deloc și arată mult mai hidratate. 
ulei pentru cuticule, farmec, manichiura, ingrijire

Și cam acestea ar fi produsele pe care le-am iubit cel mai mult în luna aprilie. Sper că ați găsit lucruri interesante printre ele! Și ne auzim în zilele ce urmează cu partea a doua a preferatelor lunii aprilie. Vă anunț că e cu multă muzică și filme!