17 martie, 2015

Top 5 produse cosmetice ieftine

Top 5 produse cosmetice ieftine 
Dacă săptămâna trecută v-am arătat care sunt produsele de machiaj ieftine care-mi plac cel mai mult, astăzi, vă voi arăta produse cosmetice ieftine pe care le prefer în această perioadă. 
Nu puteam să nu încep acest top decât cu loțiunea micelară GARNIER. Am menționat de multe multe ori acest produs pe blog, dar, din punctul meu de vedere, este cea mai bună loțiune micelară de pe piață ca raport calitate/preț. Curăță bine machiajul ochilor, nu irită și prețul este imbatabil, în jur de 25 de lei, în funcție de unde o achiziționați. Review aici.
loțiune micelară GARNIER, cosmetice, demachiant, ieftin

Deși recent cumpărat și încercat, uleiul demachiant de la BALEA a intrat în topul preferințelor mele. Nu-mi imaginam că un produs atât de ieftin poate fi atât de bun! Nu sunt genul care să pună egal între calitate și preț, dar totuși! Știți că mie când mi se pune pata pe un produs, îl ridic în slăvi până când obosesc și eu. Cred că așa va fi și cu uleiul ăsta. Poate fi cumpărat din drogheriile DM și costă 14 lei. Am scris despre el în această postare.
ulei demachiant de la BALEA, cosmetice, ieftin

Al treilea produs de pe listă este o cremă de corp care mi-a schimbat viața. Poate vi se par vorbe mari, dar crema de corp Silk Wrap Body Lotion 12% Glycolic AHA m-a scăpat de urmele de acnee de pe spate și nu numai, de care mă chinuiam să scap de ani de zile. Și care mă și complexau destul de mult. Deși nu are miros și nici nu pare excepțională la prima vedere, este clar cea mai bună cremă de corp pe care-o pot recomanda.

Atenție însă: din cauza conținutului de acid glicolic, trebuie aplicată cremă cu protecție solară musai, pentru a evita arsurile. Eu vara nu o folosesc decât pe porțiunile de piele pe care nu le expun la soare, pentru că nu am răbdare să mă dau zilnic pe picioare, decolteu, mâini cu cremă cu FPS. Puteți cumpăra această cremă de pe site-ul iherb și costă 11,23 dolari, Din păcate, trebuie să fiți cu ochii în patru că mai mereu este out of stock. Eu mă chinui de ceva timp s-o cumpăr din nou. Sper doar să nu fi dispărut de pe piață de tot, că ar fi mare păcat.
Silk Wrap Body Lotion 12% Glycolic AHA, lotiune de corp, crema de corp, exfoliant, cosmetice, ieftin

Un alt produs demn de menționat în acest top este gelul spumant purifiant GEROVITAL H3 Derma+. Sunt deja la finalul celei de-a doua sticle și cred că-l voi cumpăra și pentru a treia oară. Ceea ce-mi place la el este că nu face spumă multă (urăsc gelurile de curățare care fac spumă multă și sunt greu de clătit), curăță tenul foarte bine și nu-l lasă uscat și deshidratat. Mai multe puteți citi aici.
gelul spumant purifiant GEROVITAL H3 Derma+, demachiant, ieftin, cosmetice, curatare

Ultimul produs pe care vreau să-l menționez în această postare este poate cel mai important dintre ele: șamponul uscat BATISTE. Sunt câțiva ani de zile de când folosesc acest produs, în diferite variante. Pentru că de când mă știu, mi se îngrașă părul destul de repede, acest șampon a fost și este salvarea mea. Dacă aș fi știut de el acum mulți ani în urmă, viața mea ar fi fost mai ușoară. Îl folosesc o dată pe săptămână și efectul ține câteva zile. 

Chiar dacă lasă uneori urme albe și chiar dacă încarcă ușor părul la rădăcină, nu pot renunța la el nicicum. Am încercat s-o fac o perioadă, înlocuindu-l cu spray-ul pentru volum de la VO5, dar tot m-am întors la el. Deși eu îl comand de pe asos.com, de câteva luni, este disponibil și în România. Eu l-am văzut în farmaciile Sensiblu și în Douglas. Am scris despre el într-o postare foarte veche.
sampon uscat Batiste, cosmetice, ieftine, par gras

Sper să vă fie de folos această postare și săptămâna viitoare trecem la produsele scumpe. Prima postare va fi despre produsele mele preferate de machiaj scumpe.