22 martie, 2015

Top 3 rujuri L'Oreal Color Riche

L'Oreal Color Riche, ruj, makeup, machiaj 
Așa cum spuneam într-o postare anterioară, L'Oreal Color Riche aniversează anul acesta 30 de ani de existență.
Cu această ocazie, o să vă arăt rujurile mele din această gamă. Am trei culori, care fac parte dintre cele 21 de nuanțe nou-lansate pe piață cu ocazia aniversării a 30 de ani. Mai jos, o să vi le arăt în ordinea preferințelor mele.
Primul dintre ele și cel care-mi place cel mai mult este Mistinguette și face parte din gama Color Riche Matte. Cred că tocmai acesta este și motivul pentru care-mi place cel mai mult: faptul că este mat. Și în ultima perioadă, prefer ca nuanțele de ruj puternice să fie mai degrabă mate. Datorită acestui aspect, rezistă ore bune pe buze și nici nu le usucă. 
L'Oreal Color Riche Mistinguette, ruj, machiaj, makeup
 L'Oreal Color Riche Mistinguette, ruj, machiaj, makeup
Al doilea în top este Crazy Fuchsia, care face parte din gama normală. Are un ușor luciu, dar nu e foarte puternic, așa că nu mă deranjează. Și acesta este destul de rezistent; nu la fel ca cel mat.
L'Oreal Color Riche Crayz Fuchsia, ruj, machiaj, makeup
 L'Oreal Color Riche Crayz Fuchsia, ruj, machiaj, makeup
Pe ultimul loc în top este Rosewood Nonchalant, care face parte tot din gama normală. Motivul pentru carre-mi place cel mai puțin dintre cele trei este pentru că mi se pare că nu se potrivește foarte bine acestui anotimp, ci l-aș purta mai degrabă toamna/iarna. 
L'Oreal Color Riche Rosewood Nonchalant, ruj, machiaj, makeup
 L'Oreal Color Riche Rosewood Nonchalant, ruj, machiaj, makeup
Vouă care dintre cele trei rujuri de mai sus vă place cel mai mult? Aveți vreun ruj L'Oreal Color Riche în colecție?