01 martie, 2015

Preferatele lunii FEBRUARIE

Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, parfum 
În sfârșit a venit primăvara! Mă bucur atât de tare, pentru că primăvara este anotimpul meu preferat.
Deși luna februarie a fost una scurtă, am o grămadă de produse preferate pe care o să vi le arăt azi. 
Și-o să încep cu parfumul meu preferat din acest moment, Opium Black de la YVES SAINT LAURENT. Am fost la evenimentul de lansare, care-a fost foarte reușit și-am fost destul de norocoasă încât să primesc parfumul. Din primul moment în care l-am simțit cum miroase pe pielea mea, m-am îndrăgostit de el și l-am purtat toată luna. Aici am scris mai multe despre el.
Yves Saint Laurent Opium Black, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, parfum
PHYSICIAN'S FORMULA Mineral Wear Airbrushing SPF 30 Pressed Powder - este pudra pe care-o folosesc zilnic de mai bine de-o lună. Am cumpărat-o pentru că are factor de protecție, nu că aș fi avut nevoie de-o pudră. Este ușoară și o port inclusiv în zilele în care nu mă machiez. Nu simt că-mi încarcă deloc tenul și fixează foarte bine machiajul. Nu cred însă că este o pudră ce matifiază pentru prea multe ore, dar nici nu-mi doresc asta. 
PHYSICIAN'S FORMULA Mineral Wear Airbrushing SPF 30 Pressed Powder, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, parfum, pudra
MISS SPORTY Pump Up Extra Lash este rimelul pe care l-am purtat toată luna și pe care o să-l port până îl termin, cel mai probabil. De foarte mult timp nu mi-a mai plăcut un rimel așa de tare ca acesta. Este ieftin și bun, așa cum spuneam și-n postarea în care am scris despre el.
MISS SPORTY Pump Up Extra Lash, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, parfum, rimel
Momentan încerc să termin cât mai multe produse MAC dintre cele pe care le am. Motivul este că la magazinele MAC din alte țări este acest program care se numește Back To MAC prin care dacă duci mai multe produse MAC consumate, 6 cred, primești un ruj în locul lor. Și cum la vară voi merge din nou în Anglia, bag viteză să consum cât mai multe. 
Așa că m-am reîntors la Prep+Prime Highlighter, pe care-l am de prin iunie anul trecut, dar de care uitasem complet. Eu am nuanța Radiant Rose. Este un anticearcăn iluminator, care nu are o acoperire foarte mare, dar luminează foarte frumos zona de sub ochi. Face echipă foarte bună cu o pensulă pe care urmează să v-o arăt mai jos.
MAC Prep+Prime Highlighter Radiant Rose, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, anticearcan, corector
Tot o iubire mai veche este și rujul Rebel de la MAC. Nu l-am mai folosit de mult timp și pentru că mi se pare o culoare potrivită mai mult sezonului rece, am vrut să profit să-l port cât mai mult până nu vine căldura. Parcă-mi place chiar mai mult decât îmi plăcea anul trecut și acum am curaj să-l port aplicat direct din tub, mai multe straturi. Fiind o culoare destul de puternică, în trecut tapotam produsul cu degetele pentru a nu părea foarte intens. Aici puteți vedea toată colecția mea de rujuri MAC.
MAC Rebel, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, ruj
Recent v-am arătat cinci pensule BDELLIUM, pe care le-am cumpărat de pe iherb.com. Dintre acestea, trei sunt preferatele mele absolute: Studio Line Precision Kabuki Brush 957, Maestro Series Pointed Foundation Brush 949 și Maestro Series Shadow Brush 777. 949 este cea mai buna pensulă pentru anticearcăn EVER, dar o folosesc și pentru anumite fonduri de ten. Iar pe 777 aș vrea s-o mai cumpăr să am mai multe, pentru că-mi place de mor. Aici puteți citi mai multe despre pensulele Bdellium.
pensule Bdellium, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, ieftin
Am și un fond de ten preferat luna aceasta. Un nou fond de ten! Deși îl am de câteva luni, abia acum am apucat să mă joc cu el și asta datorită pensulei 949 de mai sus: L'OREAL Accord Parfait. Cu excepția a vreo două zile, l-am purtat toată luna. Review aici.
L'OREAL Accord Parfait/True Match, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, fond de ten
Demult nu am mai avut o ojă preferată dar Berry Me Now! de la ESSENCE m-a cucerit. Am purtat-o toată luna pe unghiile de la picioare, iar pe cele de la mâini două săptămâni neîntrerupte. O puteți vedea aici în toată splendoarea ei.
Essence Berry Me Now! Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, oja, manichiura, pedichiura
Un alt produs pentru manichiură tot de la ESSENCE este creionul corector Nail Polish Corrector Pen. Îmi place mai mult decât cel de la Melkior pe care l-am avut înainte și este și ceva mai ieftin. Cu siguranță o să-l cumpăr din nou după ce-l termin. Dacă obinșuiți să vă dați cu ojă pe lângă, acest produs este salvarea voastră!
Essence Nail Polish Corrector Pen, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, manichiura, pedichiura, creion corector, acetona, dizolvant de unghii
Tot în februarie, m-am reîntors la o iubire mai veche de-a mea: loțiunea micelară GARNIER. Am tot încercat în ultimul timp diverse alte loțiuni micelare și n-am mai avut-o de ceva vreme pe aceasta. Am cumpărat-o din nou și rămâne preferata mea. Este cea mai bună dintre toate 13 cred încercate de mine până acum. Review aici.
loțiune micelară GARNIER, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, demachiant
Tot o iubire veche de tot este și peria de păr TANGLE TEEZER. Am cumpărat-o pentru prima dată pe la finalul lui 2011, când nimeni nu auzise de ea. La acea vreme, când am scris despre ea, toată lumea se mira cum poate să-mi placă o perie de păr atât de mult. De atunci, multă lume și-a luat-o și cred că acum au înțeles că într-adevăr este o perie excepțională. Ca orice perie de păr, trebuie schimbată regulat, așa că am cumpărat-o din nou, de data asta altă culoare. O iubesc și este singura perie de păr pe care-o folosesc din 2011. 
TANGLE TEEZER, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, perie de par, coafura
Și descoperirea acestei luni este crema de ochi Revitalift Laser Renew de la L'OREAL. Foloseam alte două creme de ochi de care eram mulțumită. Dar pentru c-am început să folosesc un produs cu 1% retinol și l-am scăpat și în zona ochilor, mi s-a uscat absolut groaznic toată zona. Aveam scuame pe toată pleoapa până spre sprâncene. Cremele de ochi pe care le aveam nu făceau deloc față, așa că mi-am adus aminte c-o am pe aceasta undeva într-un sertar. Efectiv mi-a salvat pielea ochilor. Momentan o folosesc și dimineața și seara.
Revitalift Laser Renew de la L'OREAL, Preferatele lunii FEBRUARIE, cosmetice, machiaj, makeup, crema de ochi, ingrijire
O grămadă de produse faine și mi-e teamă că în martie n-o să am ce să vă arăt, pentru că nu intenționez să le schimb pe cele de mai sus prea curând. 
Depășind barierele de beauty, luna asta am văzut și câteva filme care mi-au plăcut. Primul este Predestination, care este mind-blowing. Cred că este cel mai ciudat film pe care l-am văzut vreodată și vi-l recomand, măcar ca experiență. De asemenea, am văzut și Big Eyes, despre care nu pot spune că mi-a plăcut în mod special, dar merită văzut. Am revăzut și Nord și Sud, unul dintre filmele mele preferate. Este o mini-serie BBC - niciodată nu m-au dezamăgit astea -, o poveste foarte frumoasă de dragoste.
filme
Și am și două melodii care mi-au plăcut la nebunie în luna februarie. Le-am ascultat până m-am plictisit de ele. Vi le las pe amândouă mai jos. 
Să aveți o primăvară frumoasă și însorită!