02 martie, 2015

Cadouri de 8 Martie de la Life-flo

Cadouri de 8 Martie de la Life-flo, secom, cosmetice 
Recunosc că nu i-am mai cumpărat mamei cadou de 8 Martie de mulți ani.
Ne vedem rar și atunci mă revanșez de fiecare dată. Când eram mică însă, eram înnebunită să-i dau mamei cadouri, fie că erau de ziua ei sau de 8 Martie. Deși de cele mai multe ori îi dădeam niște porcării, mama se bucura de fiecare dată când vedea cât mă strofoc s-o bucur.
Să vă povestesc cam cum stătea treaba cu cadourile pentru mama când eram mică. Când știam că urmează o zi foarte importantă, începeam pregătirile din timp. Cam cu vreo săptămână înainte, dacă nu și mai bine. Și începeam să culeg de prin casă tot ce mi se părea mie că i-ar plăcea mamei: săpunuri de printre rufe, bibelouri, sprayuri. Erau lucruri din casă, cumpărate chiar de mama, dar așa mi se părea mie la vremea aia că trebuie să fac. 
După ce mă decideam exact ce urma să conțină cadoul și chiar dacă mama observa că au dispărut diverse obiecte de prin casă, le ascundeam pe toate de obicei în dulapul cu haine. Apoi începeam să caut hârtie cu ce să împachetez cadoul. Cred că n-o să mire pe nimeni când o să spun că foloseam hârtie de la cadourile mai vechi. Nu știu dacă mai e moda asta, dar pe vremuri, când cineva primea un cadou, păstra și hârtia în care a fost împachetat, pentru că pe-atunci nu se găseau pungi ca acum. 
Și în final, după ce împachetam cadoul, i-l dădeam mamei plină de speranță că ea va fi în culmea fericirii, datorită minunățiilor pe care i le dăruiam. Știa de fiecare dată ce urma să primească, așa că lua cadoul, îmi mulțumea și apoi punea fiecare lucru la locul lui, de unde eu îl luasem. 
Primul cadou adevărat pe care i l-am dat mamei a fost făcut de mine. Eram în școala primară și uneori aveam aceste ore unde făceam diverse obiecte. Și într-un an, cred că prin clasa a doua, am făcut niște tablouașe din furnir. Am primit bucățile gata făcută și tot ceea ce-a trebuit să facem a fost să le asamblăm după un model. Și-a ieșit minunăția de mai jos.
Cadouri de 8 Martie de la Life-flo, secom, cosmetice
Veți spune că nu e mare lucru, dar pentru mine era cel mai frumos lucru pe care-l făcusem vreodată și știam că va fi cadoul de 8 Martie pentru mama. L-a ținut mult timp expus în casă, dar într-un final a ajuns în casa mea și, de fiecare dată când îmi pică ochii pe el, îmi trezește multe amintiri. 
În zilele noastre, mama preferă cadourile ceva mai practice. Îi plac foarte mult parfumurile și cremele și, de fiecare dată când îi duc, se bucură. Dacă și mamele voastre se bucură la astfel de cadouri sau dacă aveți în viața voastră femei speciale pe care vreți să le cadorisiți de 8 Martie, am pentru voi câteva sugestii: pachetele Life-flo de la SECOM. Sunt pachete ce conțin mai multe produse, gata pregătite pentru a fi făcute cadou. Cu siguranță veți găsi ceva potrivit printre ele și sunt și la reducere în această perioadă. 
Dintre cele 13 pachete disponibile, trei dintre ele mi-au atras cel mai mult atenția. 
Pachetul SuperÎngrijire pentru Mama conține o cremă antirid Triple Advantage Cream și un ulei Super Vitamin E Special Oil. Prețul acestui pachet este de 130,40 lei.
Life-flo Pachetul SuperÎngrijire pentru Mama, Cadouri de 8 Martie de la Life-flo, secom, cosmetice
Pachetul Regenerare de Primăvară conține o cremă iluminatoare hidratantă RadiantSkin HA Cream și un ser de gălbenele cu efect calmant Calendula Special Oil. Prețul acestui pachet este de 180 lei. 
Life-flo Pachetul Regenerare de Primăvară, Cadouri de 8 Martie de la Life-flo, secom, cosmetice
Pachetul Strălucire și Revitalizare conține o cremă hidratantă Super Vitamin E Cream și un ulei de migdale Almond Pure Oil. Prețul acestui pachet este de 120 lei. 
Life-flo Pachetul Strălucire și Revitalizare, Cadouri de 8 Martie de la Life-flo, secom, cosmetice
Toate aceste pachete, precum și alte zece, le găsiți pe site-ul Secom, de unde le și puteți cumpăra. Transportul este gratuit în toată țara, atât pentru comenzile online, cât și pentru cele telefonice. Pachetul vine ambalat într-o cutie elegantă și o felicitare pe care poți scrie ce vrei tu pentru femeia specială din viața ta. 
Voi ce cadouri de 8 martie plănuiți să faceți?