30 martie, 2015

PAULA'S CHOICE Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator

PAULA'S CHOICE Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, crema de fata, crema hidratanta, cosmetice, ten, piele, ingrijire 
Am un nou review la un produs Paula's Choice. Sper să nu vă săturați de ele, mai ales că abia ce-am avut unul și săptămâna trecută.
Rutina mea zilnică de îngrijire a tenului are în componență multe produse de la acest brand și, cum sunt foarte mulțumită de ele, trebuie să împart cu voi. 
Deși auzeam numai lucruri bune despre produsele Paula's Choice, multă vreme am refuzat să cad victimă acestui brand. Și asta din două motive: nu-mi plăcea deloc de Paula Begoun, creatoarea brandului, și primul produs încercat nu mi s-a potrivit. Așa că multă vreme am stat departe. Anul trecut în mai, am avut onoarea să mă ocup de venirea Paulei în România și așa am avut contact personal cu ea. Femeia asta m-a cucerit! Știe despre ce vorbește și e atât de relaxată și sigură pe tot ce spune încât am devenit fanul ei. 
Primul pas a fost să citesc una dintre cărțile scrise de ea - The Beauty Bible -, din care-am aflat o grămadă de lucruri de care habar nu aveam și, astfel, am devenit mult mai atentă la produsele pe care le folosesc. Următorul pas a fost să-i și încerc produsele. Nu m-am aventurat din prima, ci am încercat mai întâi mostre, ca mai apoi să ajung să-mi cumpăr majoritatea produselor încercate. 
Și așa am dat peste crema de față Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator. Am avut mostră și mi-a plăcut atât de mult, încât am cumpărat-o. Crema care mi-a plăcut cel mai mult până la aceasta a fost una de la Clarins (Multi Active Jour, parcă), pe care-am avut-o acum vreo 6-7 ani cred. A fost foarte scumpă, peste 200 de lei, dar de atunci nu am mai întâlnit nicio cremă care să-mi placă la fel de mult. Până acum!
Crema Clear skin Hydrator este destinată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor acneice. Are o textură ușoară, mătăsoasă și intră foarte repede în piele. Eu o folosesc zilnic, ca și cremă de seară, fie singură, fie în combinație cu tratamentele pe care le folosesc (retinol, efxolianți, vitamina C). Nu îngrașă deloc tenul, hidratează și oferă luminozitate pielii. Are ingrediente benefice pielii, printre care antioxidanți și niacinamidă. Foarte puține produse de pe piață au în componență un cocktail de ingrediente atât de bune.
PAULA'S CHOICE Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, crema hidratanta, crema de fata, cosmetice, paula begoun
Din cauza faptului că am folosit oarecum greșit un produs cu concentrație mare de retinol, tenul mi s-a deshidratat foarte tare. Mi se decojea pielea în zona nasului, pe pomeți și pe frunte. Trebuia să aplic măști hidratante destul de des și să-mi înec tenul în ulei, ca să repar cât de cât răul făcut. De când folosesc această cremă, tenul mi s-a reparat complet. Și bineînțeles că acum am învățat cum să folosesc corect și produsul cu retinol, despre care o să vă povestesc într-o altă postare. 
PAULA'S CHOICE Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, crema hidratanta, cosmetice, ten, piele, ingrijire
Cred că niciodată nu am avut o rutină de îngrijire a tenului mai bună ca acum și sper să mă țin de ea, deși sunt foarte tentată să încerc produse noi în permanență. De când mi-am schimbat rutina, nu mi-a mai ieșit nici măcar un coș pe față, punctele negre sunt aproape inexistente și textura tenului este mult mai uniformă.
Dacă vă doriți acest produs, dar vi se pare prea scump, puteți încerca o mostră, așa cum am făcut și eu. Costă doar 4 lei. Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator este disponibil pe site-ul Paula's Choice România, la prețul de 154 lei, pentru 50 de mililitri. Este ambalat în tub cu pompiță, iar două-trei pompițe sunt îndeajuns pentru toată fața, pentru că se întinde foarte bine.