05 martie, 2015

CAUDALIE Vinexpert - review

CAUDALIE Vinexpert, cosmetice, ingrijirea pielii, ten 
În luna decembrie a anului trecut, am primit de la Centrofarm gama Vinexpert de la CAUDALIE.
Din această gamă fac parte cinci produse: Night Infusion Cream, Radiance Day Fluid, Firming Serum, Eye&Lip Serum și Radiance Day Cream. Eu le-am primit pe primele patru dintre ele, un kit complet pentru îngrijirea de zi și de noapte. Dintre acestea, trei îmi plac foarte mult, iar unul nu mi se potrivește.
Vinexpert Firming Serum este produsul meu preferat din această gamă și unul dintre cele mai bune serumuri pe care le-am folosit până acum. Mi-a plăcut mult și cel din gama Polyphenol C15, dar acesta îmi place și mai mult. Îl aplic în fiecare seară, după ce m-am demachiat și aplicat tratamentele pe care le folosesc. Are o textură ușoară, intră imediat în piele și îmi simt tenul hidratant. În serile când nu am chef să folosesc toate produsele pe care le folosesc de obicei, aplic doar acest serum și e îndeajuns. 
Caudalie Vinexpert Firming Serum, cosmetice, ingrijirea pielii, ten
Vinexpert Night Infusion Cream este al doilea produs care-mi place. Este o cremă de noapte cu o consistență destul de groasă. O folosesc seara, în combinație cu un ulei de față. Îmi place pentru că se întinde foarte ușor, se absoarbe destul de ușor în piele și este hidratantă. De vreo câteva zile, am început s-o folosesc și în timpul zilei. 

Din cauza tratamentului cu retinol pe care-l folosesc, mi s-a deshidratat foarte tare pielea și produsul pe care-l foloseam nu era îndeajuns de hidratant. Aveam fața plină de scuame și pe parcursul zilei parcă deveneau și mai evidente. Crema aceasta mă ajută foarte mult să scap de acel aspect neplăcut și, deși mai am zone cu piele descuamată, ușor ușor se repară. 
Caudalie Vinexpert Night Infusion Cream, cosmetice, ingrijirea pielii, ten
Vinexpert Eye&Lip Serum - are o textură foarte ușoară și nu ține locul unei creme de ochi. Mai ales dacă aveți zona foarte uscată, așa cum o am eu. În mod normal, un serum se folosește înainte de aplicarea unei creme hidratante. Și, deși l-am folosit și singur, prefer să folosesc metoda clasică și să aplic peste și o cremă hidratantă și astfel are rezultate mult mai bune. Cred totuși că pentru vară va fi îndeajuns doar acest serum. 
Caudalie Vinexpert Eye&Lip Serum, cosmetice, ingrijirea pielii, ten, crema, serum
Vinexpert Radiance Day Fluid SPF 15 - cu această cremă nu m-am înțeles deloc. Are ceva în componență care nu-mi priește. Dacă o aplic prea aproape de ochi, îmi lăcrimează puternic și trebuie s-o curăț imediat. O mai folosesc uneori în zilele când stau în casă, dar niciodată aproape de ochi.
Caudalie Vinexpert Radiance Day Fluid SPF 15, cosmetice, ingrijirea pielii, ten, crema, serum
Așadar, dacă ar fi să aleg dintre toate cele patru produse din gama Vinexpert, clar aleg serumul și crema de noapte.