17 februarie, 2015

Un nou produs de la CAUDALIE - Premier Cru Elixir

Premier Cru Elixir, lansare, serum, ulei, cosmetice, ten, piele, ingrijire 
Începând de săptămâna trecută, în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului a intrat un nou produs de la CAUDALIE - Premier Cru Elixir.
Deja foloseam alte patru produse Caudalie, din gama Vinexpert, care-mi plac foarte mult, așa c-am fost încâtată că au lansat pe piață un nou produs. 
Deși mereu m-a atras Premier Cru, este prima dată când și folosesc un produs din această gamă care a fost concepută pentru eradicarea semnelor specifice îmbătrânirii. Premier Cru Elixir conține trei ingrediente brevetate de Caudalie: Resveratrol, Viniferină și Polifeloni. Este ambalat în sticlă și este dotat cu o pipetă cu ajutorul căreia se dozează produsul. Consistența este una uleioasă și nu sunt necesare decât câteva picături pentru întreaga față și gât. 
Premier Cru Elixir, lansare, serum, ulei, cosmetice, ten, piele, ingrijire
Eu folosesc Premier Cru Elixir în fiecare seară, după ce mi-am aplicat restul cremelor și tratamentelor pe care le folosesc. Pentru că de câteva săptămâni folosesc un produs cu retinol 1% care are îmi usucă tenul, Premier Cru Elixir a picat la fix. De aproximativ o săptămână de când îl folosesc, am observat deja o îmbunătățire. Acestea sunt doar primele impresii, dar voi reveni cu păreri în alte postări și veți afla cu siguranță dacă îmi place sau nu acest produs.
Premier Cru Elixir, lansare, serum, ulei, cosmetice, ten, piele, ingrijire
Și dacă tot v-am povestit câte ceva despre acest produs nou-lansat de Caudalie, zilele următoare urmează o postare în care voi face review la gama pe care-o folosesc acum și care-mi place tare mult - Vinexpert. Produsele CAUDALIE se găsesc exclusiv în farmaciile Centrofarm. 
De asemenea, în următoarea postare o să vă povestesc despre un produs pe care l-am primit pentru testare în exclusivitate și care urmează a fi lansat pe piața din România la finalul acestei săptămâni.