11 februarie, 2015

Pe tine ce te face să te simți sexy?


Pe tine ce te face să te simți sexy? 
Fie că sărbătoriți sau nu Ziua Îndrăgostiților, orice femeie are momente când își dorește și are nevoie să se simtă sexy.
Cu atât mai mult de Ziua Îndrăgostiților. Și asta, din punctul meu de vedere, nu ține de faptul că sunteți sau nu într-o relație, ci ține, în primul rând, de iubirea de sine. M-am întristat când am întrebat două prietene foarte bune ce le face să se simtă sexy și răspunsul ambelor a fost că se simt foarte rar sexy. Ce e de făcut în situația asta?!

Când sunt cu self esteem-ul la pământ, am câteva trucuri la care apelez și care funcționează de fiecare dată. O să vi le împărtășesc și vouă, deși, sunt convinsă că nu sunt cu mult diferite față de ale voastre.

Sportul

În perioadele când fac sport intens și văd rezultate, mă simt extrem de sexy. Îmi oferă o încredere în mine extraordinară și simt cum mi se schimbă inclusiv mersul. Poate vi se pare de râs - și mie mi se pare comic -, dar efectiv simt că pășesc mai cu încredere. Sunt țanțoșă, haha! Acum sunt intr-o perioadă fericită, în care fac sport de aproximativ cinci ori pe săptămână și simt cum îmi crește încrederea în mine de la o zi la alta.
Pe tine ce te face să te simți sexy?

Tocurile

Nu port tocuri în viața de zi cu zi, decât foarte rar, din cauză că nu-mi permit problemele pe care le am cu încheieturile. Dar în perioadele în care-mi permit acest lux, o pereche de pantofi negri cu toc întotdeauna mă va face să mă simt sexy, indiferent dacă-i port la o pereche de blugi sau la o rochie elegantă. Cei de mai jos sunt de la Stradivarius. 
Pe tine ce te face să te simți sexy?

Rujul roșu

MAC Russian Red este rujul care niciodată nu eșuează în a mă face să mă simt sexy. Fie că-l folosesc la un machiaj simplu de zi, fie că-l folosesc la un machiaj smokey, rujul roșu mă face să mă simt foarte încrezătoare și, de fiecare dată când îl port, am zâmbetul pe buze.
MAC Russian Red

Parfumul

Cărei femei nu-i plac parfumurile?! Cred că fiecare dintre noi avem acea aromă unică și personală, acel signature scent care ne face să ne simțim mai feminine și mai atrăgătoare. Pentru mine acest parfum este, în momentul de față, Opium Black de la YSL.
YSL Opium Black

Lenjeria din dantelă

Nu puteam să fac o asemenea postare și să nu pomenesc lenjeria din dantelă. Chiar dacă nu e la vedere, o lenjerie delicată din dantelă te face să te simți într-un fel. Brandurile mele preferate când vine vorba de lenjerie intimă, și în special de sutiene, sunt La Senza și H&M. 
Pe tine ce te face să te simți sexy?

Chiar dacă sunteți sau nu fane ale Zilei Îndrăgostiților, consider că este un bun prilej pentru un boost de încredere în sine și pentru a ne simți sexy și feminine. Care sunt trucurile voastre? Ce vă face pe voi să vă simțiți sexy? În ultimele zile, am tot pus această întrebare în jurul meu și-am primit răspunsuri care m-au surprins. Sunt tare curioasă să le aflu și pe ale voastre.