08 ianuarie, 2015

Top 10 produse de pe iherb, încercate în 2014

Top 10 produse de pe iherb, încercate în 2014 
Mă știți deja cât sunt de pasionată de site-ul de cumpărături iherb.com.
Niciodată nu am cumpărat de undeva atât cât cumpăr de la oamenii ăștia. De multe ori am dat greș cu alegerile făcute, dar, de și mai multe ori am fost și sunt foarte mulțumită de produsele lor. Pentru că 2014 a fost anul în care am făcut cele mai multe comenzi și am descoperit cele mai multe produse, m-am gândit să fac un top 10 al celor care mi-au plăcut cel mai mult și pe care le voi cumpăra din nou sau le-am cumpărat de mai multe ori. 

Pe multe le-am tot menționat pe blog de-a lungul timpului, iar pe câteva le veți regăsi în postările cu preferatele anului 2014. Cu toate acestea, mi-am spus că nu strică să le adun pe toate la un loc, pentru a vă fi și vouă mai ușor atunci când vă hotărâți să comandați de pe iherb.
1. ANDALOU NATURALS Pumpkin Honey Glycolic Mask este masca de față pe care-am iubit-o cel mai mult în 2014. Și m-am bucurat tare că  multe persoane au cumpărat-o după ce-am scris despre ea și-au rămas impresionate de calitățile sale. În prezent, nu o mai folosesc la fel de des, ci doar când îmi simt tenul extrem de încărcat. Motivul nu este că nu mi-ar mai plăcea, ci că folosesc alte produse tratament. REVIEW
ANDALOU NATURALS Pumpkin Honey Glycolic Mask

2. ECO TOOLS Pure Complexion Facial Sponge este de fapt un burete konjac, care tare a mai fost la modă în 2014. Nu am încercat niciunul în afară de cel de la EcoTools, dar nu mai concep să-mi curăț tenul fără el. L-am avut și pe cel alb, pentru ten sensibil, însă acesta îmi place mai mult: este mai rezistent și exfoliază delicat tenul. 
ECO TOOLS Pure Complexion Facial Sponge


3. NEOTERIC COSMETICS Silk Wrap Body Lotion 12% Glycolic AHA mi-a schimbat modul în care vedeam cremele/loțiunile de corp. În afară de hidratarea pe care oricum majoritatea o oferă, acesta m-a ajutat enorm de mult să scap de multe dintre semnele de la coșurile pe care le-am avut pe spate și pe...băsănău. Iar cuvântul silk din denumire nici nu poate fi mai potrivit pentru a descrie cum rămâne pielea corpului după folosirea acestei loțiuni. 

Singurul lucru care mă enervează este faptul că, din cauză că are acid glicolic în componență, nu pot s-o folosesc vara. Nu obișnuiesc să aplic cremă cu factor de protecție pe corp, decât atunci când merg la plajă, așa că mă ard pe piept și brațe dacă o folosesc. Oricât de mult mi-ar plăcea, nu stau patru-cinci luni pe an să-mi aplic în fiecare dimineață cremă cu FPS pe corp nici dacă-s bătută! REVIEW
NEOTERIC COSMETICS Silk Wrap Body Lotion 12% Glycolic AHA

4. NEOTERIC COSMETICS Oil Free Treatment 10% Glycolic AHA este tratamentul de ten cu acid glicolic care-mi place cel mai mult. Am folosit destul de multe de-a lungul anilor, dar acesta îmi place că este foarte ușor ca textură (gel transaparent), intră repede în piele și face ceea ce trebuie să facă un produs cu acid glicolic. De asemenea, mă încântă maxim că are o concentrație destul de mare din acest ingredient. 
NEOTERIC COSMETICS Oil Free Treatment 10% Glycolic AHA
5. NATURE'S GATE Glow Lotion este autobronzantul pe care l-am folosit toată vara trecută. Este exact ceea ce am eu nevoie de la un astfel de produs: este gradual, se aplică foarte ușor, nu lasă urme, culoarea e perfectă pentru mine, ține multe zile...REVIEW
NATURE'S GATE Glow Lotion
6. PHISICIAN'S FORMULA Happy Booster Blush - dacă nu l-aș fi descoperit destul de târziu, în luna decembrie, cred c-ar fi fost fardul de obraz preferat al anului 2014. Sunt absolut dependentă de el! Are o nuanță perfectă pentru tenul meu și se potrivește oricărui tip de machiaj. Nu este extrem de pigmentat, ci este exact ceea ce trebuie. Aproape zilnic întind mâna de pe el!
PHISICIAN'S FORMULA Happy Booster Blush
7. REVIVA LABS loțiune tonică cu acid glicolic - a fost loțiunea tonică preferată în 2014. Îmi plac mult loțiunile tonice ce conțin acid glicolic și chiar am observat o schimbare vizibilă a tenului meu de când le folosesc. Cel mai important efect pe care l-am văzut de când îl folosesc pe cel de la Reviva Labs este că mi-a uniformizat textura tenului.
REVIVA LABS loțiune tonică cu acid glicolic
8. AZTEC SECRET Indian Healing Clay - este o pudră de argilă care, amestecată cu apă, se transformă într-o pastă pe care o aplic pe toată fața. Efectul este imediat și simt efectiv cum lucrează atunci când se află pe ten. Rezultatele sunt pe măsură: curăță toată mizeria adunată în pori, usucă toate coșurile, iar pielea secretă mai puțin sebum în zilele imediat următoare. REVIEW
AZTEC SECRET Indian Healing Clay
9. ANDALOU NATURALS Avo Cocoa - masca hidratantă care mi-a plăcut cel mai mult din ultimii ani. De fiecare dată când am simțit că pielea este uscată și mă strânge, am aplicat masca aceasta și imediat și-a revenit. Plus că are o mulțime de ingrediente bune! Și miroase a ciocolată!
ANDALOU NATURALS Avo Cocoa
10. E.L.F. Blush Brush - o pensulă foarte ieftină, care face o treabă foarte bună. După ce-am cumpărat-o pe prima, atât de mult mi-a plăcut, că am cumpărat-o și pe a doua. Pe una o folosesc la aplicarea pudrei, iar pe cealaltă la aplicarea iluminatorului. Nu pierde peri nici măcar la spălare, iar forma ei este perfectă pentru structura feței mele. Și când te gândești că e doar 3 dolari...
E.L.F. Blush Brush
În acest moment am pe drum prima comandă pe 2015: câteva nimicuri și pensule multe! Abia aștept să văd ce produse voi mai descoperi anul acesta! Iherb este plin de surprize, o grămadă de promoții și, dacă ai răbdare, găsești o mulțime de produse care mai de care mai interesante, ieftine, care nu se găsesc pe piața din România. 
Care este produsul vostru preferat achiziționat de pe iherb? Am nevoie de idei pentru următoarea comandă! Sau ce vă tentează cel mai mult de pe acest site? Please, do share!

LATER EDIT

Mesaj primit de la iherb:
Dear iHerb International Customer, 
We wish to express our thanks for all your support by offering you even more savings! International Airmail shipping methods are now discounted by an additional 20% for all orders over $40.00! 
In addition, all orders over $40.00 will receive a minimum 5% discount after signing in.