07 ianuarie, 2015

Produse consumate - decembrie

produse consumate 
Încă nu am terminat cu retropespectiva anului 2014, ci va mai urma mâine o postare în care o să vă arăt top 10 produse de pe iherb pe care le-am descoperit anul trecut.
Dar până atunci, azi vorbim despre produsele pe care le-am consumat în luna decembrie. 
ELMIPLANT Săpun Cremă Hidratant - este unul dintre săpunurile mele preferate și voi continua să-l cumpăr. Acum folosesc unul pe care l-am cumpărat de la Hello Free Z One Discount, de care nu sunt foarte mulțumită pentru că-mi cam usucă mâinile. Așa că probabil, după ce-l voi termina pe acela, fie voi reveni la cel de la Elmiplant, fie îl voi cumpăra pe cel cu ulei de măsline de la Mega Image, care este preferatul meu. 
YVES ROCHER Gel de Duș Fresh Rose - am avut doar o sticlă micuță, dar mi-a plăcut destul de mult. Cu toate acestea, nu cred că-l voi cumpăra full size, pentru că am casa plină de geluri de duș pe care trebuie să le consum. 
DOVE Go Fresh Nourishing Shower Gel Pomegranate&Lemon Verbena Scent - dacă deodorantul cu bilă din această gamă mi-a plăcut foarte mult, nu pot spune același lucru și despre gelul de duș. Deși îmi plac gelurile de duș Dove, acesta mi-a uscat pielea și prin urmare nu-l voi cumpăra pe viitor. 
ELMIPLANT/YVES ROCHER/DOVE
COLLISTAR Talasso Scrub Anti-Acqua - am avut trei pliculețe și am consumat doar unul. Ca și produs în sine este foarte bun, dar mă omoară mirosul care nu-mi place absolut deloc. Nu știu să vă spun a ce miroase, dar clar nu e pe placul meu. În afară de acest aspect, este un produs destul de scump și cred că se găsesc exfolianți pentru corp mult mai ieftini și mult mai buni. Deci, nu o să-l cumpăr full size. 
VO5 Smoothly Does It Heat Defence - este un balsam leave-in (nu se clătește), care protejează termic părul. Este un produs foarte bun și-l recomand. La fel ca și în cazul scrub-ului de corp, nu mi-a plăcut deloc mirosul lui. În prezent, folosesc un alt produs VO5 care are fix același miros, ca de after-shave. Mie nu-mi place neam mirosul produselor cosmetice bărbătești! Anul ăsta plănuiesc o nouă vizită în Anglia și este foarte posibil să-l cumpăr din nou, dacă nu găsesc ceva la fel de bun, la un preț accesibil. Și care să miroasă frumos!
NIVEA In-Shower Body Milk - această variantă cu unt de cacao îmi place cel mai mult din toată gama de loțiuni de corp care se folosesc sub duș. Mi-a plăcut mult atât mirosul, cât și puterea de hidratare. Nu știu dacă o să-l mai cumpăr, pentru că totuși prefer cremele de corp clasice, pe care le aplic după ce ies din duș. 
COLLISTAR/VO5/NIVEA
Cremă de față colorată cu FPS30 de la PAULA'S CHOICE - nu i-am scris tot numele, că e lung cât o zi de post. După cum probabil ați văzut, această cremă a fost preferata mea în 2014. Din acest motiv, am cumpărat-o din nou, pentru a o folosi până la primăvară. Când va veni căldura (abia aștept să treacă sărăcia asta de iarnă!), mă voi orienta către o cremă cu factor de protecție ceva mai mare, cel mai probabil 50. review
BIODERMA Hydrabio Serum - un produs bun, la care n-am apucat nici până în ziua de azi să-i fac review. Pe scurt, este un gel cu textură foarte ușoară, care intră repede în piele și-o lasă hidratată. Îl găsesc potrivit pentru persoanele care se confruntă cu ten mixt sau gras. Nu șiu momentan dacă o să-l cumpăr din nou, pentru că îmi place mult prea mult serumul pe care-l folosesc acum (Caudalie Vinexpert). Și în afară de asta, am pus ochii pe un alt serum de la Paula's Choice pe care plănuiesc să-l cumpăr în viitor.
PAI Echium&Argan Gentle Eye Cream - o cremă de ochi foarte bună, care mi-a plăcut mult. Cu toate acestea, nu cred c-o s-o cumpăr din nou, pentru că sunt altele care-mi plac mai mult. review
Loțiune micelară BIODERMA Sensibio - mulți ani de zile, a fost preferata mea și nu mă vedeam nicicum renunțând la ea. Asta până am descoperit-o pe cea de la Garnier, care mi se pare identică, dar la un preț mult mai accesibil. 
PAULAS CHOICE/BIODERMA/PAI
ANDALOU NATURALS Avo Cocoa Skin Food Mask și BIODERMA Soothing Mask - ambele niște măști hidratante foarte bune. O prefer totuși pe prima dintre ele, pe care o voi și cumpăra din nou în viitor. 
ANDALOU NATURALS/BIODERMA
DOVE Go Fresh Anti-Perspirant Deodorant Pomegranate&Lemon Verbena Scent - mi-a plăcut foarte foarte mult și acesta e al doilea pe care l-am terminat. După deodorantele de la B.U., acesta este preferatul meu. Ceea ce face diferența este că acesta se găsește destul de greu și lasă urme albe dacă nu-l aplic cu atenție. Dar îmi place prea mult ca să nu-l cumpăr din nou!
Șervețele intime NIVEA Intimo - sunt ok, dar nu sunt preferatele mele. Cele care-mi plac cel mai mult sunt Medica de la Bella. Nu cred că le voi cumpăra din nou pe cele de la Nivea, ci voi rămâne la Bella. 
DOVE/NIVEA
Tot în luna decembrie, am consumat și doi bureței: unul konjac de la EcoTools, pentru curățarea tenului, și unul pentru machiaj, de la Real Techniques. Pe ambele le-am cumpărat deja din nou. Dacă pe primul dinte ele voi continua să-l cumpăr, nu cred că burețelul de la RT se va mai găsi pe lista mea de cumpărături. Și nu că nu ar fi bun! Dar cu cât îl folosesc mai mult, cu atât îmi dau seama cât de tare mi-a plăcut burețelul Beauty Blender, pe care plănuiesc să-l cumpăr din nou, deși este mult mai scump. Plus că acela m-a ținut mai bine de un an, pe când cel de la RT doar vreo câteva luni. 
EcoTools/Real Techniques
Acestea fiind spuse, ne auzim mâine!