21 ianuarie, 2015

EUCERIN DermatoClean

Eucerin DermatoClean 
Am tot pomenit pe blog câteva produse din gama DermatoClean de la EUCERIN și mi-am dat seama că nu v-am povestit deloc despre ea.
Și pentru că deja am consumat un produs, iar altul probabil se va regăsi în postarea cu produsele consumate ale lunii ianuarie, m-am gândit că acum e momentul perfect. 
Gama DermatoClean conține cinci produse: loțiune micelară, demachiant de ochi bifazic, lapte demachiant, gel de curățare și loțiune tonică. Trei dintre ele au ajuns și la mine, prin binevoința celor de la Eucerin. Două dintre ele îmi plac foarte mult, unul nu. 
Eucerin DermatoClean
Loțiunea micelară ați văzut-o menționată în postarea cu produsele preferate ale lunii octombrie, precum și în cea în care vă povesteam despre toate loțiunile micelare pe care le-am încercat până acum. Această loțiune micelară este 3 în 1: loțiune de curățare, tonică și demachiantă. Eu o folosesc pentru demachierea ochilor, așa cum folosesc toate produsele de acest tip. 
Primele dăți când am folosit-o, am fost convinsă că este cea mai bună loțiune micelară folosită de mine până atunci. Părerea mea nu s-a schimbat prea mult: demachiază foarte bine, nu irită și nu mi-a uscat zona ochilor. În ochii mei este la fel de bună ca Bioderma Sensibio și Garnier, care sunt loțiunile mele micelare preferate. 
lotiune micelara Eucerin DermatoClean
Gelul de curățare a fost al doilea produs din această gamă pe care l-am încercat. Încă o mai folosesc, dar e aproape de final. L-ați văzut menționat în postarea cu preferatele lunii decembrie. Este un gel delicat, nu are miros, nu irită tenul și nici nu-l lasă uscat. Îl folosesc zilnic, atât dimineața, cât și seara, în combinație cu un burețel konjac de la EcoTools. Sunt foarte mulțumită de el și îl recomand. 
gel de curatare Eucerin DermatoClean
Demachiantul de ochi este bifazic și promite să înlăture orice urmă de machiaj, fie ea rezistentă la apă, fără să usuce sau să irite tenul. Eu cu demachiantele bifazice nu sunt deloc prietenă: mă ung pe toată fața de negreală și ochii îmi rămân uleioși. Nici acesta nu face excepție. Este prima dată când un produs de la Eucerin nu-mi place. 
Lăsând la o parte cele două neajunsuri de mai sus, nu am putut să-l folosesc mai mult de două-trei ori pentru că mă usturau foarte tare ochii de la el. Și toată zona din jurul lor. Demachiantul bifazic de la Farmec a fost singurul care nu mi-a iritat zona ochilor, în rest cu absolut toate m-am confruntat cu această problemă.
demachiant de ochi bifazic Eucerin DermatoClean
Așadar, nota 10 pentru loțiune micelară și pentru gelul de curățare, iar demachiantul de ochi nu primește notă de trecere de la mine. Ați folosit vreunul dintre aceste produse? 

Nu uitați să vă înscrieți la concursul Eucerin de pe pagina de Facebook, unde puteți câștiga un set Volume Filler.