24 ianuarie, 2015

Comandă iherb #23

comanda iherb 
Tocmai am ridicat cea mai recentă comandă de pe iherb, pe care abia o așteptam.
Nu mi-am cumpărat foarte multe lucruri de data asta, dar sunt câteva care par destul de interesante. Comanda am făcut-o pe 4 ianuarie și a ajuns pe 19. Mi se pare c-a durat mai mult ca niciodată. Prețul transportului pentru toate produsele pe care le veți vedea mai jos a fost de 4 dolari. 
PHYSICIAN'S FORMULA Mineral Wear Pressed Powder - această pudră a fost principalul motiv pentru care am dat comanda. Este o pudră minerală transparentă cu SPF 30 și aveam nevoie de ea, tocmai datorită faptului că are factor de protecție. Între timp, mi-am mai cumpărat una de la Bare Minerals, dar nu strică să am două. Pentru că pe parcursul zilei nu pot reaplica o cremă cu FPS - asta ar însemna să mă demachiez de fiecare dată -, o pudră cu factor de protecție solară este numai bună pentru asta. S-o țin pe birou și s-o reaplic o dată la câteva ore. Acum, iarna, nu e necesar să aplic decât o dată, dar mă pregătesc pentru vară. Prețul ei este de 13,39 dolari și o puteți găsi aici.
PHYSICIAN'S FORMULA Mineral Wear Pressed Powder
 PHYSICIAN'S FORMULA Mineral Wear Pressed Powder
 PHYSICIAN'S FORMULA Mineral Wear Pressed Powder
E.L.F. Undereye Setting Powder - am tot văzut-o menționată pe YouTube și-am zis că e cazul s-o încerc și eu. Este o pudă iluminatoare pentru fixarea anticearcănului, ceea ce eu fac mereu indiferent dacă pudrez sau nu restul feței. Acest pas previne anticearcănul să nu se strângă în riduri și iluminează zona de sub ochi. Vine însoțită de o pensulă microscopică, absolut inutilă. A costat 3 dolari și-o puteți găsi aici.
E.L.F. Undereye Setting Powder
 E.L.F. Undereye Setting Powder
MINERAL FUSION Blotting Tissues - pentru că în timpul zilei nu pot aplica pudra peste sebum, că arată groaznic, aveam nevoie de șervețele care să-l absoarbă. Am mai avut în trecut unele de la E.L.F. care mi-au plăcut foarte mult, dar nu le mai găsesc pe nicăieri. Așa că cele de la Mineral Fusion mi s-au părut cea mai bună alternativă. Pachetul conține 100 de șervețele, costă 6,79 dolari și-l puteți găsi aici.
MINERAL FUSION Blotting Tissues
VITAMINDER Vitamin Pocket Pack - este o cutiuță din plastic cu cinci compartimente, în care se țin pastile/vitamine. Și pentru că eu iau destul de multe și mereu uit să le car după mine la birou, aveam nevoie de o astfel de cutiuță ca de aer. Am mai avut una în trecut, dar era mult mai mare și destul de incomodă. Și oricum, am scăpat-o pe jos și s-a spart. Aceasta costă 1,97 dolari și o găsiți aici.
VITAMINDER Vitamin Pocket Pack
 VITAMINDER Vitamin Pocket Pack
Așa cum spuneam la început, am comandat și câteva pensule, atât pentru față, cât și pentru ochi. M-am cam plictisit de cele pe care le am acum și voiam ceva noutăți. Deși, în ultimul timp, folosesc un burețel pentru aplicarea fondului de ten, am vrut să încerc două noi pensule pentru asta. Așa c-am ales Precision Kabuki (957) și Pointed Foundation (949), ambele de la de la BDELLIUM. La prima vedere, prima îmi place chiar mult și cred că va face treabă bună, dar cea de-a doua...meh. Mi se pare ceva mai mică decât mi-aș fi dorit eu să fie și deja mă gândesc s-o folosesc pentru anticearcăn. Mai vedem. Prima a costat 14,03 dolari, iar a doua 14,88.
Bdellium Precision Kabuki
Bdellium Pointed Foundation
Celelalte trei pensule sunt tot de la BDELLIUM și sunt pentru ochi: Blending Brush 776 (7,65 dolari), Tapered Blending Brush 785 (7,23 dolari) și Shadow Brush 777 (9,35 dolari). Vă țin la curent despre cum performează. 
pensule Bdellium
Mă pregătesc să dau cea de-a 24-a comandă pentru că mai am nevoie de câteva produse pe care le-am mai avut, dar care s-au terminat. Voi reveni cu păreri despre toate produsele pe care vi le-am arătat azi.