18 decembrie, 2014

Testează și tu crema de mâini Cicaplast Mains de la LA ROCHE-POSAY - CONCURS

LA ROCHE-POSAY Cicaplast Mains

După cum v-am arătat în postarea despre DBBM, am primit în avanpremieră crema de mâini Cicaplast Mains de la LA ROCHE-POSAY.
Și pentru că cei de la LRP sunt niște deosebiți, astăzi am mai primit una. Așa că una dintre voi va avea ocazia s-o testeze împreună cu mine, înainte de-a fi lansată pe piața din România. 
Noua cremă de mâini Cicaplast este heavy-duty, având proprietăți atât reparatoare, datorită conținutului de 30% glicerină, cât și anti-îmbătrânire, datorită niamicidei (4%).
Glicerina este un ingredient care are capacitatea de-a atrage apa din straturile inferioare ale pielii, crescând astfel cantitatea acesteia în straturile superioare ale pielii și prevenind uscarea și exfolierea ei. 
Niacinamidele (vitamina B3 sau acid nicotinic) este un ingredient anti-îmbătrânire, care îmbunătățește elasticitatea pielii, ajută în probleme de pigmentare a acesteia, îmbunătățind tonul și textura pielii. 
Crema de mâini Cicaplast Mains va fi lansată pe piața din România la finalul lunii ianuarie. Dar pentru că am primit două, voi oferi una dintre ele unei cititoare. Ceea ce trebuie să faceți este să mergeți pe pagina de Facebook a blogului și acolo veți găsi toate detaliile concursului. 
LA ROCHE-POSAY Cicaplast Mains
Vă aștept pe Facebook! 

Later edit: Mulțumesc tuturor pentru participare! Câștigătoarea concursului este Maftei Isabela. Felicitări!