22 decembrie, 2014

Oja săptămânii

WJCON Burlesque 
A venit rândul celei de-a doua oje pe care-am cumpărat-o de la WJCON și pe care-am hotărât s-o port de Crăciun.
Ca un mic update referitor la cealaltă ojă de la Wjcon, pe care v-am arătat-o săptămâna trecută, nu mi-a plăcut deloc cum s-a comportat până la final. Dacă sunteți la curent cu ojele de tip nisipos, probabil că știți că acestea au un aspect grunjos. Dacă inițial și cea de la Wjcon era așa, după vreo două zile, aspectul acela nisipos a dispărut, lucru de care nu am fost foarte încântată.
Revenind la oja pe care-o port săptămâna aceasta, ea face parte din colecția Burlesque și este numărul N.08. Nuanța este duo-chrome: în unele lumini se vede verde metalizat, iar în altele mov. Din păcate, deși am făcut vreo sută de fotografii, nu am reușit să surprind decât culoarea verde.
WJCON Burlesque

WJCON Burlesque

WJCON Burlesque

WJCON Burlesque
După cum puteți probabil observa, ultima fotografie este cu blitz și-am făcut-o special ca să vedeți cât de metalizată este culoarea. Mie-mi place foarte mult și mi se pare tare potrivită pentru Crăciun. Un alt aspect pe care l-am observat la cele două oje pe care le-am luat de la Wjcon este faptul că se deschid foarte foarte greu. În ambele cazuri, a fost nevoie să-mi folosesc dinții pentru a putea deșuruba capacul.
Voi ce ojă ați ales pentru Crăciun?