21 decembrie, 2014

Ce conține bagajul meu pentru vacanța de Crăciun

bagajul meu de Craciun 
Peste câteva zile plec acasă la ai mei să petrecem împreună Crăciunul, ca în fiecare an.
Pentru că nu-mi place să las pe ultima sută de metri făcutul bagajelor, mi-am pus la punct lista cu produsele de machiaj și cele cosmetice pe care le voi lua după mine. Voi sta doar câteva zile, pe care cel mai probabil le voi petrece în casă, așa că nu voi lua cu mine foarte multe.
Sunt slabe șanse să mă machiez, dar în cazul în care apar situații neprevăzute, gen musafiri, trebuie să fiu pregătită pentru asta. Nu intenționez să iau cu mine pensule, în afară de cea pentru sprâncene, așa că mi-am ales machiaje care se pot aplica doar cu degetele. 
produse de machiaj
Pentru față, îmi voi lua CC cream-ul 123 Perfect de la BOURJOIS și anticearcănul/iluminatorul Prep+Prime Radiant Rose de la MAC.
CC Cream Bourjois MAC Prep+prime
Pentru ochi voi folosi doar două produse: MAC Paint Pont (Indianwood) și Scandaleyes Xtreme Mascara de la RIMMEL. Vineri am profitat de reducerea de la ANASTASIA BEVERLY HILLS și mi-am cumpărat gelul de sprâncene Dipbrow Pomade (Blonde), așa că-l voi lua cu mine, împreună cu pensula pentru sprâncene de la Xtreme Lashes. 
MAC Indianwood/Rimmel Scandaleyes Xtreme Mascara/Anastasia Dipbrow Pomade
Pentru obraji și buze, voi lua fardul cremă de la WJCON (01) și rujul lichid mat BOURJOIS Rouge Edition Velvet (Pink Pong). Ambele sunt noi și vreau să le testez în perioada asta ca să pot scrie despre ele.
Wjcon/Bourjois Pink Pong
Dacă la capitolul produse de machiaj, îmi iau foarte puține produse, la capitolul cosmetice, voi fi ceva mai generoasă. Deși, nici în acest caz nu voi lua tot ceea ce folosesc de obicei, bazându-mă și pe produse pe care le are mama în dulăpiorul ei - demachiant, gel de duș etc. Inițial intenționam să-mi iau mult mai multe, dar în final am spus că nu are rost să car după mine tot ce folosesc de obicei și am ales doar ceea ce consider eu strictul necesar, ca să nu mă întorc cu tenul varză. De fiecare dată când merg acasă, pielea mea își schimbă aspectul din cauza apei care e foarte dură acolo. 
Pentru zi, voi folosi serumul CAUDALIE Vinexpert Firming Serum, crema Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment de la  PAULA'S CHOICE, Luminous Eye Serum de la ANDALOU NATURALS și crema colorată cu FPS 30 Resist de la PAULA'S CHOICE.
CAUDALIE/PAULAS CHOICE/ANDALOU NATURALS
Pentru seară am renunțat la toate tratamentele pe care le folosesc de obicei și voi lua cu mine crema de față CAUDALIE Vinexpert Night Infusion Cream, uleiul de față de la PAI și un balsam de buze, preferatul meu fiind cel de la REXALINE. Bineînțeles, voi folosi același serum de ochi ca și dimineața. 
PAI/CAUDALIE/REXALINE/ANDALOU NATURALS
Pentru că ai mei au o baie enormă cât toată garsoniera mea, în care nu este foarte plăcut să faci baie iarna din cauză că se încălzește foarte greu, voi renunța la spălatul pe cap și trei zile cât voi sta acolo o să am nevoie de un șampon uscat. Așa că-l voi lua cu mine pe cel colorat de la BATISTE. De asemenea, voi lua cu mine și deodorantul Trendy de la B.U.
BATISTE/ TRENDY BU
Acum urmează să-mi pun la punct și hainele pe care le voi lua cu mine, care probabil vor fi foarte puține, pentru că am destule și acolo. Și oricum cred că majoritatea timpului îl voi petrece în pijamale. Trebuie să mă apuc să împachetez și cadourile, dar mai am câteva de cumpărat mâine, așa că probabil că marți mă voi ocupa și de asta.
Voi cum vă petreceți Crăciunul?