20 noiembrie, 2014

Review produse iherb.com

IHERB.COM

Pentru c-am rămas datoare cu păreri despre câteva produse de la ultimele comenzi, o să vă povestesc astăzi despre o parte dintre ele.
Pe unele le-am mai pomenit pe blog, iar altele sunt cumpărate cu ocazia ultimei comenzi (link). Am mai făcut o comandă acum vreo câteva zile de nici mai mult, nici mai puțin de 16 produse, care abia aștept să ajungă și să vi le arăt. 
Custom Coverage Buffing Brush de la ECO TOOLS - am cumpărat-o din pură curiozitate, nu că aș fi avut nevoie de o pensulă în plus. Nu mi se pare potrivită pentru fond de ten din două motive: nu este îndeajuns de densă și este prea mică. I-am găsit rapid o altă întrebuințare pentru anticearcăn/iluminator. Faptul că este foarte moale o face să fie potrivită pentru zona delicată de sub ochi. O găsiți aici, la prețul de 6,99 dolari. 
Custom Coverage Buffing Brush de la ECO TOOLS
Single-Step Acne Control de la STRIDEX (dischete cu 2% acid salicilic) - e a nu știu câta oară când îmi iau țeapă din cauză că nu am citit ingredientele cu atenție și m-am luat după review-uri. Printre altele, conține mentol, care are potențial iritant major. Nu m-au iritat, nu la suprafață cel puțin, însă de câte ori le-am folosit, am crezut că-mi ies ochii din orbite de usturime. Într-una din zile am făcut greșeala majoră și le-am folosit dimineața și toată ziua la birou mi-au lăcrimat ochii. Deci, nu le recomand. Dacă vreți totuși să le încercați, le găsiți aici, pentru 4,28 dolari.
Single-Step Acne Control de la STRIDEX (dischete cu 2% acid salicilic)
Cremă hidratantă de ras fără parfum de la KISS MY FACE - da, m-a cucerit! Este foarte delicată (eu o folosesc pentru zona de sud), am observat că parcă nu mă mai irit așa de rău cum o făceam înainte. Îmi place foarte mult și consistența ei și faptul că se întinde ușor, fiind astfel și foarte spornică. O găsiți aici, la prețul de 6,11 dolari. 
Cremă hidratantă de ras fără parfum de la KISS MY FACE
Antioxidant Natural Sunscreen SPF 30 de la DERMA E - am pomenit-o deja ca dezamăgirea lunii octombrie. Atât de tare mi-a displăcut că nu am putut s-o folosesc decât de două ori. De fapt, o dată și jumătate, că a doua oară n-am avut răbdare cu ea și m-am oprit la mijlocul procesului și-am șters-o. Știu că la 99,9% dintre produse nu poți spune sub nicio formă că sunt proaste, ci doar că nu ți se potrivesc ție. Dar s-ar putea să placă altor persoane, dar vă spun cu mâna pe inimă că nu-mi pot imagina cum ar putea cuiva să-i placă acest produs. Singura explicație pe care o găsesc este că nu se aplică o cantitate corectă. Dacă aplicați cantitatea care trebuie în cazul cremelor cu FPS, ca acestea să acționeze, adică de mărimea unei monede, nu ai cum...deci, nu ai cum...Are textură groasă, se întinde extrem de greu spre deloc și lasă urme albe. Am mai folosit și alte creme cu FPS care lasă urme albe, dar ca asta...Deci, nu o recomand sub nicio formă. 
Antioxidant Natural Sunscreen SPF 30 de la DERMA E
Alpha Hydrox Oil Free Treatment de la NEOTERIC COSMETICS - este exfoliantul pe care-l folosesc în prezent și de care sunt foarte mulțumită. Are consistență de gel, este transparent și intră foarte repede în piele, nelăsând niciun fel de film pe piele. Îl aplic de două-trei ori pe săptămână, seara. De fiecare dată când am folosit un exfoliant cu acizi alfa hidroxi, am observat aproape instant o îmbunătățire a texturii pielii: devine mai luminoasă, mai fină și uniformă. Indiferent dacă îl alegeți pe cel de la Neoteric Cosmetics sau alegeți unul de la alt brand, vă sfătuiesc să folosiți un exfoliant chimic. O postare despre exfolianți și la ce ajută ei puteți citi aici. Produsul îl puteți găsi aici, la prețul de 11,65 dolari, 
Alpha Hydrox Oil Free Treatment de la NEOTERIC COSMETICS
Sper că v-a fost de folos postare și, ca de fiecare dată, să găsiți produse interesante și pe gustul vostru.