21 noiembrie, 2014

L'OREAL L'Ombre Pure

L'OREAL L'Ombre Pure  
Vă povesteam pe la mijlocul verii că L'OREAL a lansat o nouă gamă de farduri de pleoape: L'Ombre Pure.
Noutatea acestor produse constă în faptul că ele conțin 60% pigmenți și 40% gel, fiind primele farduri de pleoape cu tehnologie de tip gel. Prezente pe piața din România în patru familii de culori - matte, nude, smoky și pop - LOmbre Pure promit culori mai intense cu 30% comparativ cu cele care conțin doar pudră. Am și eu două dintre cele 12 nuanțe disponibile în România: Little Beige Dress (Nude) și Escape in Bordeaux (smoky).
L'OREAL L'Ombre Pure
Pigmentare: stau foarte bine la acest capitol. Eu prefer să le aplic fie cu degetul, fie cu o pensulă plată și densă, pentru un efect intens. Dacă vreau un efect ceva mai delicat, le aplic cu o pensulă mai stufoasă.
Textură: datorită faptului că au în componența lor gel, sunt cremoase, satinate și deloc prăfoase. De asemenea,se aplică ușor și uniform.
Rezistență: pentru că sunt foarte pigmentate, și rezistența lor este pe măsură.
L'OREAL L'Ombre Pure LITTLE BEIGE DRESS
 L'OREAL L'Ombre Pure LITTLE BEIGE DRESS
 L'OREAL L'Ombre Pure ESCAPE IN BORDEAUX
 L'OREAL L'Ombre Pure ESCAPE IN BORDEAUX
Sunt mulțumită de aceste două farduri, preferatul meu fiind Escape in Bordeaux, care mi se pare o nuanță unică și care se potrivește perfect culorii ochilor mei. Le folosesc fie separat, fie combinate: Little Beige Dress pe toată pleoapa superioară și Escape in Bordeaux în colțul extern și întins în pliul pleoapei.