31 octombrie, 2014

10 piese vestimentare de bază în garderoba de toamnă/iarnă

FASHION

Pentru astăzi v-am pregătit o postare legată de fashion.

Am tot umblat zilele astea prin magazine, atât fizice, cât și online, și-am găsit foarte multe lucruri care mi-au plăcut. Mi-am și cumpărat câteva chestii drăguțe, dar îmi mai lipsesc câteva piese importante din garderobă. Așa că m-am gândit să vă arăt ce piese consider eu de bază pentru acest sezon. Alegerile mele sunt de la patru magazine, care sunt preferatele mele în acest moment: Topshop, Zara, Asos și Stradivarius. 

1. O rochie neagră nu trebuie să lipsească niciunei femei. Ușor de asortat, iarna prefer să le port în combinație fie cu un cardigan sau un pulover lălâi.

rochie neagră
1/2    /3    /4

2. Cămașă de blugi - din păcate, nu am încă niciuna în garderobă. Dar am găsit câteva modele care îmi plac foarte mult.
 Cămașă de blugi
1/2    /3   /4

3. Cardigan - am foarte multe cardigane, de toate culorile și toate texturile. Pentru toamnă/iarnă, însă, le prefer pe cele groase și puțin mai lungi.
Cardigan
1/2    /3    /4

4. Cămașă în carouri - foarte la modă în ultimii ani, se găsesc în toate combinațiile de culori posibile, toate grosimile și diverse lungimi.
Cămașă în carouri
1/2    /3    /4

5. Fustă trei sferturi - uneori am impresia că port mai des fuste iarna, decât vara. Îmi place foarte mult combinația de fustă trei sferturi cu pulovăr. Le prefer pe cele strâmte, până la genunchi. Fie că sunt din piele, au inserții din dantelă sau sunt cât se poate de simple, am o colecție frumușică de fuste.
Fustă trei sferturi
1/2    /3    /4

6. Un pulover lălâi și foarte gros este perfect pentru gerurile care probabil că ne așteaptă. Sunt simplu de combinat și merg la orice. Preferatele mele sunt cele cu anchior sau pe gât. 
pulover lălâi
 1/2    /3    /4

7. Hanorace - fie că sunt cu glugă sau fără, că se încheie în față sau nu, hanoracele sunt foarte simplu de purtat și foarte călduroase. Eu le prefer pe cele simple, fără glugă și cu diverse mesaje pe ele. 
Hanorace
1/2    /3    /4


8. Blugi skinny cu talie înaltă - acest gen de blugi e preferatul meu, mai ales pentru toamnă/iarnă. Țin cald la șale :)) Cred că această tăietură avantajează orice tip de corp și cu cât sunt mai strâmți, cu atât mai bine, pentru că-i poți strecura cu ușurință într-o pereche de cizme până la genunchi. 
Blugi skinny cu talie înaltă
1/2    /3    /4

9. Colanți - atât de urâți de multă lume și atât de iubiți de la fel de multă lume. Eu fac parte din a doua categorie. Sunt confortabili, îi port în casă, dorm în ei sau arunc un pulover lălâi peste și-am ieșit din casă. Se găsesc în toate culorile și toate modelele posibile, dar preferații mei sunt cei care seamănă cu pantalonii de piele. 
Colanți
1/2    /3    /4


10. Și închei cu sfântul palton! Prefer acest tip de haină în locul gecilor, pentru că mi se par mult mai ușor de combinat atât la fuste, cât și la pantaloni. 
palton
1/2    /3    /4


Sper că v-au plăcut alegerile mele! Pentru voi, care sunt piesele de bază pentru acest sezon?