08 iulie, 2014

Summer Lovin' Tag (leapșa)


Sau mai pe românește zis, o leapșă de vară. Am vazut-o aseară la Fleur DeForce și mi-a plăcut tare mult, așa că mi-am pus în cap s-o preiau și eu imediat.
Sunt zece întrebări și voi răspunde pe rând la fiecare dintre ele, cu mici adaptări. Ce înseamnă mici adaptări? Păi spre exemplu, întrebarea 4 suna cam așa: Favourite summer Frappuccino from Starbucks? No me gusta Starbucks si, din cate stiu, sunt destule persoane care nu-l agreează foarte tare. Așa c-am preferat să înlocuiesc cu băutura preferată pe timp de vară. 
1. Rujul tău preferat în această vară?
Recent am făcut o postare despre rujurile mele preferate pe timp de vară - o puteți găsi aici -, dar dacă e să aleg unul singur dintre ele, cred că cel mai mult îmi place Morange de la MAC (review aici). Bineînțeles, Im-passioned tot de la MAC rămâne rujul meu preferat indiferent de sezon. 
2. Oja preferată vara aceasta? 

Anul ăsta, am o adevărată slăbiciune pentru ojele L'Oreal din gama Les Blancs: îmi plac culorile, îmi place formula și îmi place și modul de aplicare. Preferata mea cred că este Menthe Glace, dar toate cele cinci culori pe care le am îmi plac foarte mult. 
3. Costumul de baie care-ți place vara aceasta?
Nu-mi place niciunul și în general, nu-mi place să investesc în costume de baie. Am vreo două vechi și leșinate, unul dintr-o bucată și unul din două piese și, din câte-mi aduc aminte, le-am cumpărat de la fostul TCM. Nu-mi place să stau la plajă, ci doar să stau să mă bălăcesc în apă, așa că cel dintr-o bucată este preferatul meu pentru că este mai practic când vine vorba de zbenguială în apă.
4. Băutura preferată această vară?
Mie-mi place foarte mult apa. Ador apa! Beau cantități industriale de apă și nu pentru că așa trebuie, ci pentru că-mi place. De multe ori am simțit priviri uimite când beam apă și exclamam Doamne, cât e de bună! Deci, prefer apa oricărei alte băuturi. 
5. Autobronzantul tău preferat?
Tocmai am scris despre el acum vreo sătămână. Este Glow Lotion de la Nature's Gate și puteți citi aici despre el. 
6. Melodia ta preferată vara aceasta?
Așa cum am spus și în postarea cu preferatele lunii iunie, sunt absolut obsedată de ultimul album al lui Ed Sheeran. Cred că AM al celor de la Arctic Monkeys mi-a mai plăcut așa de mult. Dar totuși nu chiar atât de mult, parcă. Ascult X non-stop: pe metrou, la birou și acasă. 
7. Accesoriul preferat vara aceasta? 
Vara nu mă despart de ochelarii de soare! Nu ies nici până jos în fața blocului fără ochelari de soare. Am ochii foarte deschiși la culoare, așa că sunt mult mai sensibili la soare decât cei mai închiși. Atsfel că pun înainte de orice calitatea ochelarilor. În prezent, am două perechi care-mi plac: unii de la Police, care e marca mea preferată de ochelari de soare, și unii de la Oscar De La Renta. Primii sunt preferații mei.
8. Parfumul preferat vara aceasta? 
Nu știu cum se face, dar de două luni de zile mă chinui să adaug acest parfum la preferatele lunii. Este Comme une Evidence de la Yves Rocher și-l țin la serviciu pe birou. Este cel mai potrivit parfum de vară din toată colecția mea, care de fapt nu e foarte mare, ținând cont că de ani de zile parfumul meu preferat este Michael Kors. Tocmai din acest motiv, sunt mai mult decât uimită că acest parfum a reușit să-mi intre la inimă. Recent însă am descoperit un nou parfum pe care-mi doresc tare mult să mi-l iau, dar momentan nu am finanțe: Florabotanica de la Balenciaga. L-am folosit de câteva ori de la șefa mea și-l bănui puternic că are potențial major să-l detroneze pe cel de la MK: 
9. Cartea preferată vara aceasta? 
Spre rușinea mea (sau nu), anul ăsta nu am citit nici măcar o singură carte! Poate vi se pare o scuză și poate chiar așa și e...dar să dea naiba dacă mai am timp și de citit! Abia mai reușesc să fac față cu blogul ăsta! Nu mă mai înțeleg deloc cu timpul meu și atunci când prind o gură de aer, prefer fie să mă uit la filme sau pe YouTube și cel mai mult și mai mult, să dorm...
10. Ce aștepți cu nerăbdare să faci vara aceasta?
Aștept vacanța asta așa cum n-am așteptat-o în viața mea! Pe 9 și 10 august o să merg cu prietenele mele cele mai bune la Summer Well, iar apoi pe 11 voi pleca cu ele și prietenul meu în Vaaaaaamă!!! Eu fac parte din categoria celor care încă iubesc și adoră Vama Veche și sentimentul de libertate pe care mi-l oferă. Apropo de asta, am fost absolut uimită când anul trecut am ajuns în Mamaia că trebuia să merg acolo la o nuntă și am văzut la plajă femei...MACHIATE ȘI CU TOCURI!!! Băi frate, nu sunt eu în măsură să judec și nici nu-mi place să fac asta, dar dacă nici la plajă nu te relaxezi și nu te simți în largul tău...

Oricine dorește evident că poate să preia această leapșă, dar voi nominaliza și câteva doamne dragi tare mie: Antonia, Rozi, Cristina, Jully, Delia, Dara și Koko. Vă pup și vă provoc să-mi lăsați în comentarii preferatele voastre din această vară!