21 iunie, 2014

Noutăți MAC - iunie

 
Mă gândesc să fac o postare în care să vă arăt toate fardurile mele de ochi de la MAC.
Sunt preferatele mele și le folosesc aproape zilnic. Dacă sunteți interesate, lăsați-mi în comentarii. Știu că nu sunt cea mai interactivă persoană în ultimul timp, dar jur că citesc toate comentariile chiar dacă nu am timp să răspund la ele imediat. Dar până atunci, o să vă arăt care sunt cele mai noi produse MAC care se găsesc în magazinele de la noi - Promenada Mall, Băneasa Shopping City, Mall Vitan și magazinul din Centrul Vechi (București) și din câte știu, este un magazin și în Timișoara.
Colecția Waterproof Brow - conține Pro Longwear Waterproof Brow Set în șapte nuanțe, Fluidline Brow Gelcreme în trei nuanţe şi pensula #208 Angled Brow
Prețuri : Brow Set -81 lei/Fluidline Gelcreme-92 lei/Pensula -107 lei
Pro Longwear Compact Foundation cu SPF 20 (disponibil în 17 nuanțe) la prețul de 152 lei
Gama mai conține - Pro Longwear Foundation SPF 10 (152 lei), Pro Longwear Concealer (review aici) - 86 lei, pensula #193 (189 lei) și pensula #195 (119 lei)

 

Prep+Prime BB Beauty Balm (133 lei) se găsește acum în noi tre nuanțe speciale pentru anotimpul de vară: Refined Golden, Golden și Amber. Produsul este disponibil în varianta cremă cu FPS 35 și cremă compactă cu SPF 30. Am și eu două produse din gama Prep+Prime și sunt foarte mulțumită de ele. La unul dintre ele puteți citi review aici, iar despre celălalt urmează să scriu cât de curând. 
 
Ne auzim mâine cu postarea despre oja săptămânii. E una foarte foarte drăguță :D