25 mai, 2014

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter

 
Probabil știți deja că ultima mea obsesie atunci când vine vorba de îngrijirea tenului sunt balsamurile/unturile de demachiere.
Până acum am folosit două - Amazing Face Natural Lift and Sculpt Moringa Cleansing Balm de la Emma Hardie (review aici) și Take The Day Off de la Clinique (review aici). Mi-au plăcut ambele foarte mult, dar cel pe care l-aș cumpăra este cel de-al doilea din cauză că este mai ieftin și m-a ținut patru luni, în condițiile în care l-am folosit aproape zilnic. 
Încă de când am cumpărat Take The Day Off, mi-am spus că următorul pe care-l voi încerca va fi untul cu mușețel de la The Body Shop. Așa că imediat ce l-am terminat pe cel de la Clinique, am pus mâna pe acesta. Mai exact, îl folosesc de pe data de 10 mai și astăzi o să vă spun părerea mea despre el. 
În primul rând, este ambalat într-o cutie de metal ce conține 76 grame de produs. Cel mai puțin dintre toate trei. Este foarte solid, din acest punct de vedere semănând foarte bine cu cel de la Clinique, iar atunci când este frecat între palme, se transformă în ulei. Este necesară o cantitate foarte mică de produs pentru toată fața și gât. După ce masez bine pe pielea uscată, adaug puțină apă călduță și masez în continuare. Apoi, șterg totul cu un prosopel umezit cu apă caldă. Nu l-am încercat pentru machiajul ochilor (folosesc loțiune micelară pentru asta), dar pentru machiajul feței face o treabă de nota zece: elimină orice urmă de fond de ten, fard de obraz etc. și tenul rămâne perfect curat și catifelat.
Ceea ce am observat la acest produs este că, spre deosebire de cel de la Clinique, tenul rămâne puțin uleios și după clătire. Însă, eu întotdeauna folosesc după demachiere și un gel de curățare indiferent de ce produs am folosit înainte, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi dacă vă doriți un ten curat ca lacrima. Un alt aspect care-mi place foarte mult la acest produs este mirosul, pe care eu îl găsesc extrem de relaxant.
Săptămâna trecută una dintre colegele mele mi-a zis că i se pare că niciodată tenul meu nu a arătat mai bine ca în ultima perioadă și m-a pus să-i povestesc exact ce pași urmez în fiecare zi. Nu cred că acest fapt se datorează în totalitate untului de la The Body Shop, dar cu siguranță cred că a avut și el un cuvânt de spus.
Am mai introdus câteva produse noi în rutina mea zilnică, despre care o să vă povestesc cu altă ocazie. Și apropo de asta, de vreo două zile am început să folosesc pentru demachiere un ulei de la Cattier, despre care vă voi povesti imediat ce-mi voi face o impresie despre el. Din câte am citit, și uleiul cu mușețel de la TBS (din aceeași gamă cu acest unt) este foarte foarte bun. Poate că la un moment dat îl voi încerca și pe acela. Ceea ce știu clar la momentul ăsta este că dintre toate metodele de demachiere pe care le-am încercat până acum, cea cu unturi/balsamuri îmi place cel mai mult și chiar a făcut o diferență în ceea ce privește aspectul tenului meu. 
Prețul untului de curățare cu mușețel de la The Body Shop este 72 de lei și-l puteți cumpăra fie din magazinele fizice sau online de pe site.