21 mai, 2014

Cupcakes și geluri de duș



Probabil că vă întrebați care este legătura între geluri de duș și delicioasele cupcakes.
Fix primul lucru la care m-am gândit când am văzut noile geluri de duș Senses Touch de la elmiplant au fost cupcakes și macarons. Fiind inspirate din natură și conținând ingrediente exotice, probabil că primul gând care ar fi trebuit să-mi treacă prin cap ar fi fost unul legat de vacanțe pe plaje pustii. Cel puțin așa mi-a spus o prietenă de-a mea. Eu fiind o fire mai practică (a se citi mâncăcioasă), instant m-am gândit la dulciuri. 
Dar, întâi să vă vorbesc despre noile geluri de duș Senses Touch de la elmiplat. Gama cuprinde trei produse: passion mood, freshen up și calming spa. Dintre acestea, preferatul meu este calming spa, care conține extract de frangipani și ulei de argan. Auzisem de mult timp că florile de frangipani miros bestial, iar acum m-am convins. Celelalte două geluri de duș conțin extract de mango şi acai berry (freshen up) și extract de floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang (calming spa). Formulele celor trei geluri de duș nu conțin parabeni, parafine sau coloranți și au fost concepute pentru a oferi o îngrijire delicată și hidratare pe măsură.
Revenind la dulciurile la care m-am gandit când am văzut prima dată gelurile astea de duș. După clătite, cred că desertul meu preferat sunt cupcakes, mai pe românește brioșe. Aș mânca până aș crăpa. De fapt, acum vreo două weekend-uri cam asta am făcut: am mâncat atât de multe, încât am zis că nu mai pun gura în veci! Cum era de așteptat m-a ținut foarte puțin această decizie. La gândul că voi scrie despre gelurile de duș Senses Touch, am bănănăit azi pe Pinterest și-am găsit o groază de poze care de care mai tentante. Și ca să nu sufăr singură în tăcere, o să vi le arăt și vouă :D 
 
 
 
 
 
 
Revenind la gelurile de duș Senses Touch de la elmiplant, prețul acestora este de 9.94 lei pentru 400 mililitri de produs. Sunt curioasă: voi cu ce le-ați asocia? Care e primul gând care v-a venit în cap atunci când le-ați văzut în poza de mai sus?