01 mai, 2014

Preferatele lunii aprilie

 
Cum petreceți 1 mai muncitoresc? Eu chiar sunt neașteptat de harnică azi.
E adevărat că m-am trezit pe la 12 și ceva, dar mi-am făcut exercițiile, am făcut poze pentru blog, editat etc și intenționez ca după ce fac piața, să fac și un pic de curățenie că e ca la nebuni la mine. 

Abia așteptam să se termine luna asta. Este incredibil cât de tare mă afectează idioțenia aia de horoscop a lui Susan Miller! Dacă scrie de nașpa la zodia mea (berbec), stau într-o agitație permanentă să nu se întâmple pe bune aberațiile pe care le zice ea acolo. M-am hotărât să încerc de-acum să mă abțin să-l mai citesc, pentru că mă umple de energie negativă. Cu toate astea n-am avut o lună chiar proastă, ba din contră. A fost ziua mea și-a fost chiar drăguț, am zăcut și m-am relaxat patru zile la rând de paște ceea ce-a fost excepțional că eram epuizată și fizic și psihic, am avut evaluare la serviciu și-a mers foarte bine și am descoperit câteva produse care m-au impresionat plăcut. 
Încep cu produsul vedetă al lunii aprilie și prevăd că al întregului an: lacul de buze Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stain de la Yves Saint Laurent. Am nuanța 32 Rouge Avant-Gardiste și este absolut SUPERBĂ! Cât despre calitate, acest produs este cu adevărat excepțional. Vă spun cu mâna pe inimă că nu mi-a mai fost dat să experimentez așa o senzație ca aceea pe care mi-o oferă acest produs. Nu am mai folosit niciodată un produs de buze ca acesta. O să vă povestesc într-o postare separată despre el că este mult prea tare să nu fac asta! Cert este că acum îmi doresc absolut toate culorile din gamă, ceea ce probabil că mă va ustura la buzunare.
Tot de la Yves Saint Laurent, am redescoperit iluminatorul Touche Eclat. Îl am de aproape un an și-am realizat că în curând n-o să mai am ce face cu el, pentru că a început să se usuce. Așa că l-am folosit aproape zilnic și pot spune că-mi place chiar mai mult decât la început. Îl folosesc pe pomeți și în colțul intern al ochilor și oferă luminozitate întregii fețe. Am scris aici despre el.

O altă descoperire aproape la fel de bună ca rujul lichid de la YSL este anticearcănul Illuskin Concealer care face parte din recent lansatul brand The One de la Oriflame. Toate celelalte produse de acest fel pe care le-am avut până acum pălesc în fața acestuia. Zău că m-a dat cu roatele-n sus! Și la fel, merită un review separat. 
Tot din gama The One de la Oriflame, mi-au plăcut foarte mult și fardurile de pleoape cremă în nuanțele Beige Pearl și Intense Plum, pe care le-am folosit exclusiv de când le am. Poate cu excepția ultimelor două zile. Culori foarte simpatice și calitate foarte bună.
Un alt produs de buze care mi-a plăcut mult luna aceasta este rujul Colour Rush Lip Shine în nuanța 18 Sunset Romance de la The Body Shop. Nu este foarte pigmentat, ci mai degrabă e ceva între ruj și gloss și pentru un look natural este perfect. E foarte ușor de aplicat (nici măcar nu-mi trebuie oglindă), are o culoare foarte frumoasă și primăvăratecă și hidratează buzele. Nu stă foarte bine la capitolul rezistență, însă.
Tot în luna aprilie, am descoperit o nouă cremă de corp. Este vorba de Rexaline Hyper-Hydrating Firming Body Cream cu acid hialuronic (se găsește la Sephora). Are un miros superb de liliac și lasă pielea moale și catifelată. Îmi place la nebunie crema asta! Se pare că devin din ce în ce mai dependentă de creme/unturi de corp, ceea ce nu poate decât să mă bucure ținând cont că ani de-a rândul m-am luptat pentru a-mi forma acest obicei. 

Indian Healing Clay de la Aztec Secret despre care-am povestit aici este un alt produs care mi-a plăcut mult în luna aprilie. Am început s-o folosesc din ce în ce mai des și sunt încântată de rezultatele pe care le am. 
Fardul de obraz pe care l-am folosit în luna aprilie este de la Natural Collection și l-am cumpărat dintr-un Boots din Anglia. A fost foarte ieftin - o liră sau două - dar este de o calitate foarte bună. Culoarea pe care eu o am este Peach Melba și este numai bună pentru zilele când folosesc un ruj puternic, pentru că are o nuanță foarte naturală. Dacă vă iese vreodată în cale, nu ezitați să-l cumpărați. 

Și mai vreau să menționez creionul corector pentru ojă de la Melkior. Nu l-am folosit decât de vreo două ori dar este foarte bun. Rolul lui este de-a șterge urmele de ojă de pe lângă. Iar eu cum sunt maestră la datul cu ojă pe unde nu trebuie, aveam nevoie de un asemenea produs. Cu ocazia asta, sper ca de-acum să vedeți de la mine niște manichiuri ceva mai reușite decât până acum. 

Părăsind zona de beauty, trec la cea de fashion. Mă bucur enorm că Zara și-a deschis la începutul lunii magazin online și deja mi-am cumpărat câteva lucruri cu această ocazie. Dintre toate, rochia neagră cu dantelă pe care v-am arătat-o aici este preferata mea. Foarte mult am purtat luna aceasta și noii mei teniși albi Converse. I-am purtat și pe ploaie și s-au comportat exemplar. Nu s-au dezlipit și, deși sunt din pânză, nici nu mi-a intrat apă în ei. S-au cam jigărit, dar îmi plac chiar mai mult așa :D
Deși o am de doar o săptămână, periuța de dinți electrică Oral-B 500 se numără printre preferatele mele. Se încarcă de la priză și are patru capete, dar pe unul dintre ele nici nu am apucat să-l desfac. Prin iarnă, am mai avut o periuță electrică tot de le Oral-B, dar am fost foarte dezamăgită de ea. Funcționa pe baterii și când a venit vremea să le schimb, căpăcelul care le susținea s-a stricat și bateriile cădeau. Prietenul meu chiar mi-a sugerat să-l lipesc cu scotch :))
Obsesia muzicală a lunii aprilie este Honest a celor de la The Neighbourhood, ultimul lor single. O ador și e pe repeat de când a apărut. 
La capitolul seriale, am urmărit Game of Thrones și House of Cards. Îmi plac foarte mult ambele, dar primul...sunt obsedată de el! Și pe final, una dintre cele mai mari bucurii a reprezentat-o menționarea mea și a blogului în broșura La Roche-Posay distribuită în farmacii, despre care v-am povestit aici.  
Acestea fiind spuse, vă doresc un 1 mai așa cum vreți voi!