01 aprilie, 2014

Zara lansează magazinul online

 
Nu vă puteți imagina cât de tare m-am bucurat că Zara lansează în sfârșit magazin online și-n România.
Zara este brandul meu preferat de haine de la noi și cred că trei sferturi dintre lucrurile pe care le am prin dulapuri sunt de la ei. Întotdeauna am avut însă o mică frustrare că nu au și magazin online, așa cum am văzut prin alte țări. Mi s-a întâmplat deseori să văd pe site un lucru pe care mi l-am dorit mult și pe care să nu-l găsesc în primul Zara în care-am intrat și-a trebuit să caut și prin altele. Începând de mâine, asta nu va mai fi o problemă. Că, așa cum probabil știți deja, mâine 2 aprilie, se lansează magazinul online Zara! 
Prețul produselor Zara va fi același atât pe site, cât și în magazinele fizice. Transportul va costa 19 lei pentru livrarea standard (3-5 zile lucrătoare), 49 lei pentru cea expres (2-3 zile lucrătoare) și gratuit, în cazul în care veți opta pentru ridicarea direct din magazin. De asemenea, dacă veți dori să returnați un produs, veți putea face acest lucru fără absolut niciun cost fie direct din magazin, fie va veni cineva și-l va ridica direct de la voi. Cei de la Zara au dezvoltat și o aplicație online pentru a vă fi mai ușor în cazul în care vi se pune pata, spre exemplu, să faceți puțin shopping pe drumul spre școală sau serviciu. 
Am fost destul de norocoasă încât să beneficiez de un voucher de cumpărături și să mă bucur de această experiență înainte de deschiderea oficială. Și pun pariu că sunteți curioase să vedeți ce mi-am comandat. Așa că o să vă arăt, pentru că sunt un om bun! :)) Deci, mi-am luat trei tricouri (pe cel roz scrie "La vie en rose"), o rochie și o pereche de blugi albi. 
 
 
 
 
După ce le și primesc, există șanse să fac chiar o postare cu o ținută sau mai multe, mai ales că nu am mai făcut de mai bine de-un an de zile. Așadar, vă urez cumpărături plăcute!