25 aprilie, 2014

Noutăți Sephora și CONCURS! - ÎNCHEIAT

 
Acum vreo două săptămâni, am fost la evenimentul de lansare a colecției Brasil de la Sephora.
Am văzut o groaaaază de lucruri interesante, dar ca să nu vă arăt milioane de produse, o să vi le arăt doar pe cele pe care eu am pus ochii. Sunt atât de multe produse atrăgătoare, încât m-am învârtit cu orele până am reușit să selectez doar câteva. De asemenea, la finalul postării vă așteaptă o mică, dar sper eu interesantă surpriză. 
GIVENCHY
PRISME YEUX QUATUOR No. 86, Rose Attraction
 MAKE UP FOR EVER
Mascara Aqua Smoky Extravagant
 VITA LIBERATA
Spumă autobronzantă pHenomenal 
TOO FACED
trusă Natural Eyes
DR. BRANDT
CC Glow 
GLAM GLOW
măști de față 
CLARISONIC MIA 2
SEPHORA
pudră bronzantă Sol de Rio
Acum că v-am arătat produsele pe care-mi doresc cel mai mult să le încerc, vă recomand să dați fuga la Sephora că sunt multe multe produse noi care merită văzute și încercate. 
Și pe final, așa cum v-am spus la început, am o surpriză pentru voi: o trusă de la Front Cover care sper să vă placă.
Așadar, una dintre voi va câștiga această trusă. Dacă v-o doriți, trebuie să urmați câțiva pași pentru a vă putea înscrie în concurs. Primele trei sunt cerințe obligatorii, iar ultima este opțională pentru o șansă în plus.
- să urmăriți blogul fie prin Bloglovin, fie prin GFC, cum preferați. Găsiți în partea dreaptă a blogului toate link-urile
- să fiți fani ai paginii de Facebook aici
- să dați share acestei postări pe profilul vostru de Facebook 
- să mă urmăriți pe Instagram aici 
Vă rog să-mi lăsați un comentariu în care să specificați numele cu care ați dat like paginii și link către postarea de share, numele cu care îmi urmăriți blogul și cel cu care mă urmăriți pe Instagram, dacă este cazul. De asemenea, v-aș ruga să-mi lăsați și o adresă de e-mail unde să vă pot contacta în cazul în care ați câștigat trusa. Concursul este deschis până pe data de 11 mai, urmând ca apoi să aleg câștigătoarea prin random.org. Vă doresc succes!

UPDATE: 
Îmi cer scuze că mi-a luat atât de mult să anunț câștigătoarea, dar credeți-mă că nu-mi mai văd capul de treabă. Sunt din ce în ce mai aglomerată la serviciu și abia reușesc să mai scriu printre picături, seara când ajung acasă. Ca să n-o mai lungesc, câștigătoarea concursului este Hannelore Gurbet. Felicitări!