04 martie, 2014

Produsele preferate din acest moment - leapșa

 
Știu c-am făcut două postări cu produsele preferate ale anului 2013 (le puteți citi aici și aici), dar am văzut această leapșă la Iguanitza și mi-a plăcut tare mult că e scurtă și la obiect.
Așa c-am preluat-o și mai jos veți citi care sunt produsele mele preferate în acest moment. 
1. Care este crema de față preferată? De ce? 
Nu am în momentul de față o cremă despre care-aș putea spune că e preferata mea, că mor de dragul ei și o s-o cumpăr până mă plictisesc de ea. În schimb, trebuia neapărat să pomenesc uleiul de măceșe de la PAI, pe care l-am mai menționat și cu alte ocazii. Mai am un sfert din prima sticluță și una nouă așteaptă să fie desfăcută. Nu știu cum se va comporta la vară, dar sunt curioasă să aflu dacă se va mai afla și atunci printre preferințele mele. De ce-mi place? Hidratează, îmbunătățește textura pielii, ajută la cicatrici/pete și coșuri, pe scurt.
2. Care este rujul tău preferat? 
Așa cum am zis acum câteva zile în leapșa de aici, rujul meu preferat este Im-passioned de la MAC. Puteți citi despre el aici.
3. Buzele au nevoie de îngrijire/hidratare - care este balsamul de buze care face minuni? 
Nu pot spune c-am întâlnit până acum așa ceva. Am balsamuri de buze foarte bune, dar nu fac minuni în niciun caz. Poate în viitor, îl voi găsi și pe acela :)
4. O linie perfectă trasată cu un eyeliner negru este reușită dacă avem unealta potrivită. Care este tușul de ochi preferat? 
Nu folosesc tuș de ochi decât foarte foarte rar. Prefer fluidline-urile de la MAC, iar preferatul meu este Black Track, bineînțeles.
5. Care este rimelul care te-a impresionat și pe care l-ai cumpăra mereu? 
Am trei rimeluri care mi-au plăcut foarte mult și pe care cred că le-aș cumpăra din nou. Pe unul dintre ele - Boombastic de la Gosh - chiar îl folosesc pentru a doua oară. Celelalte doua sunt de la Max Factor: Masterpiece Max și False Lash Effect.
6. Care este produsul de păr care face minuni? 
Am foarte multe produse de păr care-mi plac mult mult de tot și mi-e destul de greu să mă decid care e într-adevăr The One. Dar cred că serumul anti-frizz de la Giovanni este preferatul meu în acest moment. Datorită lui, iarna asta nu am suferit nici măcar o singură dată de aspectul de păr electrizat. Și lasă părul atât de moale și frumos parfumat! Dacă la început nu pot spune că m-a dat pe spate, pe măsură ce l-am folosit, a început să-mi placă din ce în ce mai mult. Am scris despre el aici.  
7. Care este parfumul tău preferat? 
Încă este Michael Kors...
8. Ai o ojă preferată în momentul de față? 
Deși îmi place foarte mult oja Pure Seduction de la Melkior, pe care o puteți vedea în postarea aceasta, în momentul ăsta iubesc ojele din colecția Les Blancs de la LOreal
9. Care este produsul preferat pentru hidratarea corpului?
Untul de corp cu shea de la The Body Shop este folosit cu mult drag de aproape trei luni de zile. Mai am puțin și-l termin, așa că mă voi reorienta. Îmi doresc să încerc unul de la Lush, pentru că n-am avut niciodată.
10. Ai vreun gel de duș preferat? 
Mi-a plăcut mult un gel de duș de la Soap&Glory pe care l-am terminat de curând, dar totuși gelurile mele de duș preferate rămân cele de la The Body Shop și Dove

11. Care este primerul/baza de fard care te-a impresionat? 
Am încercat destul de multe, dar singurul primer care funționează pentru mine este Shadow Insurance de la Too Faced. Și nici nu mai vreau să mai fac experimente la acest capitol, că tot ce-am folosit în afară de acesta s-a dovedit un fiasco. 

12. Care sunt fardurile tale preferate? 
Îmi plac foarte mult cele de la MAC și de la Urban Decay. Îmi plac la nebunie cele două truse Naked pe care le am (sper s-o am și pe a treia cât de curând), iar dintre fardurile MAC, preferatele mele sunt Satin Taupe, All That Glitters și Swiss Chocolate. Și Twinx, dar nu la fel ca celelalte. 

13. Care este fondul tău de ten preferat? 
În momentul acesta, nu mă pot despărți de Infallible de la L'Oreal, căruia i-am făcut și review aici. Repet: este cel mai bun fond de ten mass-market folosit de mine. 

14. Acum c-am discutat despre produsele de machiaj, să trecem la partea de demachiere. Care este demachiantul tău preferat? 
Am de fapt două: loțiunea micealară Garnier, despre care-am scris aici, și balsamul de curățare Take the Day Off de la Clinique, despre care-am scris aici.

15. Care sunt site-urile de unde-ți cumperi produse cosmetice cu încredere? 
De pe trei site-uri mari și late obișnuiesc să-mi cumpăr produse cosmetice: iherb, beautybay și feelunique. Mai cumpăr și de pe altele, dar de pe astea am comandat cel mai des. 

Și acum vă invit și pe voi să preluați leapșa, iar cele care nu aveți blog, vă invit să răspundeți în comentarii pentru că sunt foarte curioasă ce produse preferate mai are lumea.