03 martie, 2014

Oja săptămânii

L'Oreal a lansat recent o nouă colecție de oje - Les Blancs - care conține șapte nuanțe absolut superbe, perfecte pentru primăvară/vară.
Am pus și eu mâna pe cinci dintre ele și în săptămânile ce urmează, le veți vedea pe absolut toate pe blog, pentru că nu intenționez să mai port altceva în afară de acestea în următoarea perioadă.
Prima nuanță aleasă de mine este Gourmandise, care este albă cu reflexii liliachii. Nu știu dacă pozele mele au reușit să surprindă exact nuanța, dar vă jur că în realitate arată fenomenal. Au pensulă din aceea lată, care ajută foarte mult la aplicarea ojei, mai ales la astfel de naunțe care au tendința de-a se aplica neuniform. Din două straturi, oja s-a aplicat uniform, fără dungile acelea nesuferite care apar în special la ojele albe, opace. 
În ultima poză, manichiura este fotografiată în lumină artificială, cu blitz, iar în restul, în lumină naturală, fără blitz. Singurul neajuns pe care-l găsesc acestor oje, este că dacă nu ești atentă și aplici pe lângă - așa cum am făcut eu -, se vede destul de tare. Dar după o zi de purtare, dispar acele porțiuni aplicate pe piele, pe lângă unghie. Prețul recomandat al unei oje din colecția Les Blancs este de 15 lei.  
Cum vi se pare această colecție? Vă tentează vreo nuanță?