02 martie, 2014

Comandă iherb nr.15

 
Ieri dimineață, am fost la poștă și-am ridicat ultima comandă de pe iherb, pe care-am făcut-o în luna februarie.
Pentru că știu că mă veți întreba, comanda am dat-o pe 10 februarie și pe 24 sau 25 februarie aveam aviz în cutia poștală. Este a 15-a comandă pe care-am dat-o și absolut toate mi-au ajuns. Cu cea din decembrie am avut ceva probleme, în sensul c-a durat mai mult decât de obicei până a ajuns, dar ținând cont c-au fost sărbătorile la mijloc, e de înțeles. Zilele astea vreau să fac o nouă comandă, dar aștept să intre pe stoc niște produse pe care mi le doresc. 
Acestea fiind spuse, o să vă arăt ce mi-am cumpărat de data asta. Și încep cu un produs pe care l-am mai avut, dar mi-a plăcut atât de mult, încât l-am luat din nou, de data asta altă variantă: spumă de baie cu mandarine și pepene de la Deep Steep. Prima dată, am avut-o pe cea cu grapefruit si bergamotă. Este extraordinară spuma asta de baie și intenționez să încerc absolut toate variantele. O puteți găsi aici, la prețul de 7,65 dolari pentru 517 mililitri.
Pentru că aveam nevoie de o cremă de ras care să nu-mi usuce pielea și să nu mă irite (majoritatea o fac), m-am decis s-o cumpăr pe cea de la Alba Botanica - Very Emolient Crem Shave Mango Vanilla. Are miros de înghețată și abia aștept s-o folosesc. Cred c-o voi face chiar în seara asta. Tubul este enorm, deși de pe site aveam impresia că este de mărimea unei creme de mâini obișnuite. O puteți găsi aici, la prețul de 5,04 dolari pentru 227 grame.
Sunt aproape să termin cleanser-ul pe care-l folosesc în prezent și pentru că atunci când am făcut comanda nu-l aveau pe stoc pe cel de la NutriBiotic pe care l-am mai avut și care mi-a plăcut foarte mult (citiți aici despre el), am decis să cumpăr altul: Vitamin C Renewal, Refreshing Cleansing Gel de la Avalon Organics. L-am folosit deja de două ori și am impresia că parcă mă dau cu Fanta pe față, pentru că miroase exact la fel! Are review-uri foarte bune pe site și sunt curioasă de efectele lui, mai ales că are vitamina C. Îl puteți găsi aici, la prețul de 8,70 dolari pentru 251 mililitri.
Tot pentru ten, mi-am cumpărat o cremă cu alpha hydrox de la Neoteric Cosmetics Inc. Am citit despre ea c-ar fi bună la uniformizarea culorii tenului și că-l iluminează, estompând petele pigmentare. Eu am o asemenea pată pe obrazul stâng și sper ca acest produs să mă scape de ea. Oricum, din câte-am citit, abia după vreo trei luni de folosire, se văd rezultate vizibile. Ceea ce mă sperie puțin la acest produs este faptul că are în compoziție mineral oil. Nu e chiar printre primele ingredinte, dar totuși...Știu că părerile sunt destul de împărțite cu privire la acest ingredient, dar biblia mea atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, Caroline Hirons, susține că nu e un ingredient tocmai fericit și eu o cred! Puteți citi aici un scurt text scris de ea cu privire la mineral oil. Produsul  îl puteți găsi aici la prețul de 9,07 dolari pentru 24 de grame.
Nu mi-am mai cumpărat un produs de la E.L.F. de cel puțin doi ani de zile, dacă-mi aduc aminte bine. Nu mă dau în vând după produsele lor, dar am văzut într-un tutorial de pe Youtube o tipă care folosea o trusă care mi-a părut interesantă, așa c-am cumpărat-o. Este vorba despre Contouring Blush&Bronzing Powder în nuanța St. Lucia. Am apucat s-o folosesc o dată și vă pot spune că pudra de contur este extrem de pigmentată! Cred că mai pigmentat de atât nu se poate. O puteți găsi aici, la prețul de numai 3 dolari.
De la freebies mi-am ales o cutie care conține două măști de față cu colagen, din acelea de tip cearșaf: Collagen Essence Mask, Natural Herb&Pomegranate de la United Exchange Corp. În seara asta o voi folosi pe cea cu ierburi și vă voi ține la curent despre cum se comportă. Le puteți găsi aici.
 
Și ultimul produs ales de mine este un infuzor pentru ceai, pentru că aveam mare nevoie de așa ceva. Am multe ceaiuri vărsate și mă chinuiam cu ele, așa că minunatul ăsta a venit exact la țanc și costă doar un dolar. Îl puteți găsi aici.
Și cam asta e ultima comandă de pe iherb. M-a cuprins din nou rău febra asta cu cumpărăturile de pe iherb și prietenul meu mă tot bate la cap să-i cumpăr și lui ceva, așa că e posibil ca în curând să vedeți și o comandă cu produse destinate părții masculine. Voi ce chestii interesante v-ați mai cumpărat de pe iherb? 
PS: în seara asta voi anunța și câștigătoarea concursului La Roche-Posay. Și îmi cer scuze încă o dată că am întârziat atât!