03 februarie, 2014

Vrei să vii cu mine la evenimentul de lansare Vichy Teint Ideal?


Astăzi vin cu un mic concurs, la care sper să vă înscrieţi cât mai multe. Despre ce este vorba?
Joi, la ora 14:30, va avea loc evenimentul de lansare a noului fond de ten de la Vichy - Teint Ideal. Am primit şi eu o invitaţie, care nu este doar pentru mine, ci şi pentru una dintre voi. 
Mai întâi, să vă spun câteva vorbe despre acest nou produs. Teint Ideal este "primul fond de ten iluminator care evidenţiază tenul ideal: un ten sublim, care emană naturaleţe, o piele care radiază, ca şi cum ar fi iluminată din interior. De o fineţe extraordianară şi cu o combinaţie preţioasă de texturi inteligente şi ingrediente active puternice, fondul de ten Teint Ideal, fuzionează cu epiderma pentru a îmbrăca pielea în lumină." V-am făcut curioase? :) 
Dacă vreţi să mă însoţiţi la acest eveniment, tot ceea ce trebuie să faceţi e să răspundeţi în comentarii la întrebarea "Care sunt aşteptările tale de la un fond de ten, în general?". De asemenea, bineînţeles că ar trebui să fiţi disponibile joi, la ora 14:30 şi să fiţi din/în Bucureşti. 
Mai vreau să fac o scurtă menţiune, ca să nu ne trezim cu surprize: există posibilitatea ca eu să nu pot ajunge la eveniment, din cauza programului de la birou. Fac însă TOT POSIBILUL ca acest lucru să nu se întâmple şi să fiu acolo, mai ales că nu am mai fost prezentă la un eveniment de o grămadă de luni. În cazul nefericit în care nu voi putea totuşi ajunge, câştigătoarea se va duce la eveniment indiferent de situaţie, fiind întâmpinată acolo cu drag de către echipa Vichy. Dar, repet: sper să nu fie cazul!
Acestea fiind spuse, vă aştept cu drag să vă înscrieţi şi să o şi cunosc personal pe una dintre voi. Comentariile sunt deschise până miercuri seara la ora 20:00 şi tot atunci voi anunţa şi cine mă va însoţi la eveniment. 

LATER EDIT: Vă mulțumesc mult de tot tuturor pentru participare și dacă aș putea, v-aș luat pe toate cu mine! Dar cum nu pot și cum toate răspunsurile au fost foarte frumoase, am extras prin random o câștigătoare. Astfel, cea care mă va însoți mâine la eveniment este mayasecret. Felicitări și abia aștept să ne cunoaștem! Te rog mult dă-mi un email pe andreea.alina.adam@gmail.com ca să punem la punct detaliile ;) Încă o dată, mulțumesc tuturor și în zilele următoare vă pregătesc o nouă surpriză!