30 ianuarie, 2014

Preferatele lunii ianuarie

 
Mâine e ultima zi din luna ianuarie, o lună care mie nu prea mi-a plăcut.
Se spune despre ianuarie că e cea mai deprimantă lună din an şi sunt total de acord cu asta. Vreau să schimb anumite aspecte din viaţa mea în următoarea perioadă şi mă gândesc intens la asta, la cum şi de unde s-o apuc. Dar despre asta poate o să vă vorbesc atunci când va fi cazul. 
În altă ordine de idei, iată care sunt preferatele lunii ianuarie. 
Mascara Rimmel Scandaleyes Lycra Flex - nu pot spune că e cel mai tare rimel ever, dar sunt mulţumită de el şi l-am folosit aproape toată luna ianuarie. Spun aproape toată luna, pentru că de când cu ninsorile astea, am început să mă dau cu Maybelline Rocket Volum Express, singurul rimel rezistent la apă pe care-l am. Nu sunt mare fană a acestuia din urmă, dar nici nu voiam să ajung la birou unsă de negreală pe toată faţa aşa cum am mai păţit. Review la Rimmel Scandaleyes Lycra Flex puteţi citi aici.
Unt de corp cu shea de la The Body Shop - îmi place la nebunie! Şi nu cred că există om care să fi încercat unturile de corp de la TBS şi să nu-i i plăcut. Sunt un vis! Foarte hidratante, intră repede în piele şi au nişte arome demenţiale.
Gentle Hydrating Cleanser de la PAI - îl declar oficial cel mai tare cleanser folosit de mine până acum. Şi asta pentru că este foarte foarte hidratant şi are cel mai frumos miros pe care vi-l puteţi imagina. Dar aşa cum am promis, voi reveni cu review despre el.
Echium&Argan Gentle Eye Cream de la PAI - încă un produs PAI de care sunt extrem de mulțumită și pe care abia așteptam să-l încerc. Nu mi-am format o părere finală despre el - asta însemnând dacă s-o declar sau nu cea mai bună cremă de ochi încercată de mine, dar în momentul ăsta cred că e. Îmi place mult de tot și am devenit mare fană a acestui brand, pentru că toate cele trei produse pe care le-am încercat de la el îmi plac foarte mult. Apropo, dacă vă tentează produse PAI, au transport gratuit pe magazinul lor online.
Trei produse pe care le-am cumpărat în decembrie de pe iherb le-am folosit în disperare și-mi plac la nebunie. Sunt mai mult decât convinsă că pe toate trei le voi cumpăra din nou când le voi termina. Mă refer la scrub-ul de corp Hot Chocolate de la Giovanni, serumul pentru păr Frizz Be Gone tot de la Giovanni și spuma de baie cu grapefruit și bergamotă de la Deep Steep. Puteți citi despre toate trei în postarea de aici.
 
 
Oja cea mai folosită din luna ianuarie și care este oja mea preferată în acest moment (și acum sunt dată cu ea), cea mai minunată nuanță de roșu și de o calitate foarte foarte bună este Pure Seduction de la Melkior. O puteți vedea pe unghii aici.
Nu puteam să nu menționez cel mai iubit ruj ever - Im-Passioned de la MAC. Îl ador și cred că dacă nu aș mai avea niciun alt ruj în colecție, m-aș mulțumi doar cu ăsta. În fiecare zi întind mâna după el, dar încerc de multe ori să mă abțin ca să mai folosesc și din restul pe care le am. Puteți citi despre el ăn aceasta postare.
În ianuarie, am încercat să mă rup de blush-urile pe care le-am folosit în disperare în ultimele luni de parcă numai pe alea le-aș fi avut și m-am reîmprietenit cu Fleur Power de la MAC, pe care și uitasem că-l am. Citiți aici părerea mea despre el.
Ultimul produs preferat la capitolul beauty este crema hidratantă de mâini cu cacao și portocală de la Yves Rocher. Este a doua cremă de mâini pe care o folosesc de la acest brand și ambele mi-au plăcut foarte mult. Poate aceasta un pic mai mult datorită mirosului.
În luna ianuarie și mare parte din decembrie, am ascultat albumul Pure Heroine al lui Lorde. Îmi place mult cum cântă puștoaica asta și faptul că are un stil total aparte față de tot ce vedem în momentul de față pe piață, dezbrăcăciuni ca alde Miley Cyrus, Beyonce, Lady Gaga &shit, aceleași Marii cu alte pălării.  M-am bucurat mult c-a luat două premii Grammy.
Nu știu dacă vă plac seriile BBC, dar eu sunt înnebunită după ele. M-aș uitat 24 din 24 de ore. Două pe care le-am văzut recent și le recomand dacă gustați genul ăsta sunt Upstairs Downstairs și Death Comes to Pemberley. De asemenea, foarte tare mi-a plăcut și filmul de desen animat Frozen și am decis că vreau rochiță ca a Elsei!
De asemenea, la începutul acestei luni m-am reapucat de 30 Day Shred. Îmi place la nebunie și rămâne clar programul meu preferat. Sunt la jumătatea nivelului 2 și deja am început să văd din nou rezultate. Puteți citi aici părerea mea despre el. 
Înainte de-a încheia, vreau să vă recomand un canal de Youtube care mie-mi place extrem de mult și pe care-l urmăresc de vreo doi ani cred și este al unei românce stabilite în Canada, o dulceață de fată! O găsiți aici
Și cu asta v-am pupat și-am plecat să halesc ceva că-s ruptă de foame. Să aveți un februarie excepțional!