10 decembrie, 2013

Răsfăț 360⁰


Vă povesteam în această postare despre începutul minunat de săptămână pe care l-am avut acum ceva timp și am promis atunci că revin cu detalii și poze.
Acum două săptămâni, împreună cu mai multe colege bloggerițe, am petrecut o zi minunată la Beauty District, la invitația L'Oreal Paris România. O zi atât de minunată pe care nu cred c-o s-o uit vreodată. Am fost răsfățate de o întreagă armată de profesioniști care, pe parcursul a câteva ore, ne-au transformat în adevărate dive. Eu cel puțin așa m-am simțit și sunt convinsă că și colegele mele au avut același sentiment. 
După cum vă spuneam atunci, am fost machiate, vopsite și coafate, ni s-a făcut manichiura, iar apoi fiecare dintre noi a beneficiat de o ședință foto cu nimeni altul decât Marius Bărăgan. Îi admir extraordinar pe toți oamenii ăștia pentru munca lor, iar succesul este pe măsură. Eu am fost foarte mulțumită de ceea ce a ieșit din mâinile lor. Mai jos vă las câteva poze din timpul zilei. 
 
 

Și acum sunteți pregătite pentru rezultatul final? V-am arătat acum două săptămâni câteva poze, dar alea erau făcute la mine acasă :)) Acum vi le voi arăta pe cele făcute de Marius Bărăgan și sper să vă placă. Prima dintre ele este editată, restul fiind exact așa cum au ieșit din aparat. Dar veți vedea singure diferența.
 
 
 
 
Pe final, mai vreau să vă zic despre o promoție care se desfășoară până la finalul anului în magazinele DM Markt: cumperi orice produs din gama Casting Creme Gloss și primești o reducere de 25% la produsele de machiaj. 
Mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au implicat în acest proiect minunat și în special L'Oreal Paris România! Sper că v-a plăcut postarea mea și ne auzim mâine cu o nouă postare, în care o să vă povestesc despre pașii pe care i-am urmat cu scopul de a-mi deschide culoarea părului, fără să mi-l deteriorez absolut deloc.