18 iunie, 2013

Dorințe arzătoare pentru vacanță


Ei nu chiar așa de arzătoare, dar totuși...Pe 6 iulie plec din nou în Anglia, de data asta pentru două săptămâni.
La fel ca și data trecută, m-am apucat cam cu o lună și ceva înainte să-mi fac lista de cumpărături.  Îmi doresc în principal haine, mai ales că am slăbit destul de mult și nu prea îmi mai vine nimic de prin dulapuri, dar vreau și câteva cosmetice și machiaje. 

Când am fost în martie, m-am dus cu listele gata pregătite, însă nu prea m-am ținut de ele. Culmea este că, deși începusem să-mi strâng bani de prin decembrie și eram gata de atac, nu prea am avut chef de shopping. Cu toate astea, tot mi-am luat destule lucruri. Data asta n-o să mai am la fel de mulți bani, pentru că nu am reușit să pun nici măcar un leuț deoparte. Vestea bună este că mi s-a mărit salariul și mă simt totuși destul de comfortabil. Plus că dacă stau două săptămâni, o să fie destule cheltuieli din astea...zilnice. Gen mâncare și distracție. 
În fine, vreau să vă arăt câteva dintre chestiile pe care o să le vânez. Câte dintre ele voi și reuși să le cumpăr, rămâne de văzut la întoarcere. Aici puteți vedea ce mi-am cumpărat data trecută.
NARS Radiant Creamy Concealer (sursă foto)
ST MORITZ Instant Self Tanning Mousse (sursă foto)
SUPERDRUG Vitam E Hot Cloth Cleanser (sursă foto)
UNA BRENNAN Super Facialist Rose Hydrate Intense Moisture Mask (sursă foto)
REN F10 Smooth and Renew Mask (sursă foto)
KIEHL'S Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ (sursă foto)
DIOR Diorskin Nude BB Cream (sursă foto)
NARS Sheer Glow (sursă foto)
CLARINS Liquid Bronze Self Tanning (sursă foto)
ESSIE In the Cab-ana (sursă foto)
MAC Girl About Town (sursă foto)
MAC 116 Blush Brush (sursă foto)
COLOR CLUB Reign in Spain (sursă foto)
CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara (sursă foto)
N-am prea multe pretenții, nu? :)) Mai vreau să-mi cumpăr din nou și câteva din chestiile pe care mi le-am luat data trecută și care mi-au plăcut mult de tot. Mă refer în principal la șamponul și balsamul Tresemme Platinum Strenght. Și să vedem ce mai descopăr până atunci, că totuși mai sunt vreo 2-3 săptămâni și sigur mi se mai pune pata pe ceva. Oricum, focusul meu principal este Primark și River Island, de unde mi-am luat și data trecută niște lucruri foarte drăguțe și destul de ok ca preț. 
Voi aveți ceva recomandări pentru mine?