25 iunie, 2013

Cele mai iubite produse


Aceasta este postarea cu numărul 500. Când am realizat asta, am avut un șoc.
Cât am putut să scriu, frate și încă nu mi s-a luat de blogul ăsta. Cred că din tot ceea ce înseamnă viața mea, acest blog este singurul lucru de care am reușit să mă țin fără să-mi vină să-mi bag picioarele. Da, îmi ocupă o grămadă de timp și nu-mi iese mereu ceea ce-mi propun, mă frustrez că nu am timp mereu să răspund la comentarii, că nu-mi ies pozele așa cum îmi doresc, că parcă nu apuc să fac review-uri la toate produsele la care-mi doresc, că nu are cine să-mi facă poze pentru Ținuta Zilei etc. Dar merg mai departe și odată cu mine, și multe dintre voi. 

M-am tot gândit ce naiba să scriu în a 500-a postare...mi-am dorit să fie ceva special. Dar pentru că mi-am dat seama foarte târziu de treaba asta, evident că n-am avut timp să mă pregătesc cum se cuvine. Așa că m-am gândit ca astăzi să vă arăt produsele pe care le iubesc eu cel mai mult și mai mult și pe care le-aș cumpăra din nou oricând. De fapt, o parte dintre ele chiar au fost cumpărate de mai multe ori. Am descoperit multe chestii faine de-a lungul timpului, unele au rămas în continuare preferatele mele, alte au fost înlocuite de produse care mi-au plăcut și mai mult. Cert este că tot timpul sunt în căutare de produse noi care să-mi placă, iar curiozitatea și dorința mea de-a încerca multe-multe chestii este fără limite.
O să încep cu produsele de machiaj, iar apoi cu cele cosmetice. 
Trusele de farduri de pleoape Urban Decay - Naked și Naked 2 - dacă nu ești înnebunită să ai o căruță de farduri de pleoape și vrei doar strictul necesar, pentru un machiaj neutru, aceste truse sunt exact ceea ce ai nevoie! Și nici măcar amândouă, ci poți alege doar una dintre ele. Calitate excepțională, culori minunate! Review AICI
 
Rujurile (sau ce naiba or fi ele) Just Bitten Kissable Balm Stains de la Revlon. Am zece bucăți (una nu apare în poze că e rătăcită prin vreo geantă) și le iubesc pe toate. Am vreo două preferate dintre ele, dar îmi plac absolut toate și oricând le-aș cumpăra din nou. Din toate produsele de buze încercate de mine până acum, sunt clar cele mai bune pentru mine. Nu plec nicăieri fără să am unul dintre ele în geantă. Despre ele puteți citi AICI, AICI și AICI
Maybelline Eye Studio Lasting Drama este cel mai bun gel eyeliner încercat de mine. Îmi place chiar mai mult decât cel de la MAC. Am două nuanțe și intenționam să mi-l iau și pe cel negru, dar cum am doua Black Track-uri de la MAC, deocamdată nu-i văd rostul. Cel maro este preferatul meu. 
Creionul de sprâncene MAC în nuanța Lingering - cred că în sfârșit mi-am găsit un produs care să se potrivească perfect nuanței sprâncenelor mele. Da, îmi doresc să încerc și unul de la Anastasia, dar Lingering va fi cu siguranță cumpărat din nou. 
Fardurile MAC în nuanțele Satin Taupe, Swiss Chocolate și All That Glitters - deși iubesc fardurile din trusele Naked, pe cele de la MAC le iubesc și mai mult. Dezavantajul lor este că nu vin în trusă și trebuie cumpărate la bucată și te cocoșează de bani. Cu toate astea, cele trei nuanțe nu-mi vor lipsi din dulapul cu farduri de pleoape. 
Ben Nye Banana Luxury Powder - este perfectă pentru fixarea anticearcănului. Nu există zi în care să n-o folosesc! Este fină-fină și nu încarcă/usucă deloc zona de sub ochi. Datorită ei, anticearcănul nu se strânge între riduri și rezistă toată ziua. 
Anticearcănul Maybelline Instant Age Rewind este preferatul meu și cel mai bun folosit de mine până acum. Deși îmi place și Airbrush de la Clinique, acesta îmi place mult mai mult și-o să-l cumpăr din nou. Are acoperire foarte bună, rezistență și un preț foarte ok. Păcat doar că trebuie luat de pe ebay. Review AICI
Primerul de pleoape Too Faced Shadow Insurance - de vreo trei ani de când am descoperit acest produs, este o plăcere să mă machiez. Înainte nu prea foloseam farduri pentru că am pleoapele foarte uleioase și toate mi se scurgeau sau mi se strângeau în pliuri. TFSI-ul a schimbat ceea ce însemna machiajul ochilor  pentru mine. 
Dermatograful MAC în nuanța Teddy - cred că este cel mai folosit produs pentru machiajul ochilor pe care-l am. Chiar și când nu am chef să pun farduri, aplic puțin Teddy si rimel și machiajul e perfect. Mai am puțin și-l termin, dar unul nou-nouț își va face loc în viața mea. Pentru că nu se vede foarte bine din poze nuanța și pentru că nu m-a dus capul să-i fac un swatch, este un maro-bronz. 
Seche Vite este un alt produs care pot spune că mi-a schimbat viața. Îl am din iarnă și mi se pare una din cele mai tari chestii ever! Mai am cam un sfert din el, dar o să-mi cumpăr altul. Nici nu mă gândesc să-mi mai fac vreodată unghiile fără să aplic peste acest top-coat pentru uscare rapidă. 
Kerastase Nectar Thermique - am vorbit de multe-multe ori despre acest balsam leave-in și nicicând n-o să contenesc să-l laud. În dulap mă așteaptă unul nou-nouț, dar deocamdată stă pe tușă până termin ce folosesc acum. Deși nu sunt convinsă c-o să rezist. Chiar dacă balsamul leave-in pe care-l folosesc acum este ok, chiar am observat o diferență de când nu-l mai folosesc pe cel de la Kerastase. Un produs scump, dar care merită fiecare leuț. Review AICI
Deși recent intrat în viața și baia mea, scrubul Gommage Divin de la Caudalie m-a cucerit iremediabil. Până de curând, scruburile de la Sabon erau preferatele mele, dar acum nici nu-mi vine să mă mai ating de restul pe care-l mai am. Mă apucă nebuneala să mă exfoliez aproape în fiecare seară, așa de tare-mi place. Miros, consistență, cum îmi lasă pielea...totul! Ahh mai puțin prețul, deși cred c-o să fac un efort să-l cumpăr din când în când. Și până la urmă, un scrub de corp mă ține câteva luni bune. 
Șamponul și balsamul Tresemme din gama Platinum Strength sunt...n-am cuvinte. Le iubesc! Mă oftic la maxim că nu se găsesc și la noi pe piață, dar când o să plec în Anglia, o să-mi umplu jumătate de valiză cu ele. Review AICI
Pasta de dinți cred că poate fi trecută și ea la produse cosmetice, nu? Preferata mea este Powersmile de la Jason. Am folosit o grămadă de tuburi și încă o iubesc la fel ca-n prima zi :)) Review AICI.
Apa micelară Bioderma Sensibio - cred că nu mai e cazul să spun pentru a milioana oară cât de tare îmi place acest produs. L-am cumpărat de zeci de ori și-l voi mai cumpăra de încă 740 de ori!
Și cam astea sunt produsele fără de care simt că nu pot trăi! Ei, e mult spus, dar înțelegeți voi ideea. Aș mai fi trecut și Moroccanoil care-mi place foarte foarte mult, dar aștept să văd cums e comportă la iarnă pe părul electrizat. Aia va fi proba de foc!
Pe final, vreau să vă mulțumesc că sunteți alături de mine și c-ați transformat acest blog dintr-o simplă modalitate de-a mai trece timpul în cea mai mare pasiune a vieții mele. Vă mulțumesc!
Și pe finalul finalului, cum ar veni, pentru că multe mi-ați cerut poze cu noua eu după ce-am făcut 30 Day Shred, am făcut vreo două poze așa pe fugă, la o nuntă, ca să vadă și ochiul vostru curios :P Cum arătam înainte, cred că știți majoritatea :)