13 iunie, 2013

Apă micelară Sublime Soft de la L'OREAL


La jumătatea lunii aprilie, am primit de la L'OREAL apa micelară Sublime Soft.
Dacă mă citiți de ceva timp, probabil știți deja că apa micelară de la Bioderma este unul dintre produsele fără de care nu concep rutina mea zilnică de îngrijire a tenului. O folosesc de trei ani de zile și o singură dată mi s-a întâmplat să fac o pauză de la ea, atunci când am încercat-o pe cea de la Blanchette. N-a fost rea nici aceea, însă Bioderma este clar peste. 

Acum foarte multe branduri au pe piață astfel de loțiuni micelare, dar odată ce-am folosit-o pe cea de la Bioderma, i-am rămas fidelă. Întrebarea care se pune este dacă o să-i rămân în continuare. Mi-am dat seama că mai am puțin și-o termin pe cea de la L'Oreal și n-am apucat încă să-i fac review. Mereu rămân în urmă la acest capitol. 
Așadar, această apă micelară face parte din gama Sublime Soft, gamă ce mai cuprinde un gel de curățare, lapte demachiant, loțiune tonică și șervețele demachiante. Sublime Soft este destinată tenului uscat și sensibil. 
 
Loțiunea micealară este produsul star al gamei și este destinat curățării tenului. Conține particule micelare care atrag uleiurile și impuritățile, lăsând tenul curat și hidratat. Apa micelară este produsul care se va regăsi mereu în rutina mea zilnică de îngirjire a tenului, indiferent de anotimp. 
Cum o folosesc? În primul rând, la demachiatul ochilor. Face față cu succes, chiar dacă machiajul este foarte puternic sau rezistent la apă. După ce mi-am demachiat ochii, șterg toată fața și gâtul de două ori cu același produs, apoi folosesc un gel de curățare pentru o curățare în profunzime. Deși am observat că apa micelară Sublime Soft îmi curăță machiajul foarte bine, nu simt că este de ajuns și întotdeauna simt nevoia de-a și spăla fața. Asta cu toate că, așa cum susțin majoritatea loțiunilor micelare, nu necesită clătire. Vreau să fiu sigură 100% că nu mai rămâne nici urmă de machiaj sau de murdărie adunată peste zi. Deși foarte rar, uneori când mi-e lene sau sunt în mare întârziere, o folosesc și dimineața în loc de gelul de curățare. 
Deși un produs foarte bun din punctul meu de vedere, are și un minus. Nu-mi place ambalajul. Scapă prea mult produs și astfel se irosește. La început, cred că până pe la jumătatea sticlei, tot timpul turnam prea mult și ajungea să mi se scurgă pe mâini și chiar să trebuiască să storc discheta de demachiat pentru că era prea îmbibată de produs. Acum m-am obișnuit așa cu ea, dar tot mai întâmpin uneori dificultăți. 
Încă nu știu dacă o s-o cumpăr sau o să-i rămân fidelă celei de la Bioderma. Prețul unei ape micelare L'Oreal este în jur de 23 lei pentru 200 ml de produs. Avantajul cu Bioderma este că mai mereu se găsește la oferte și poți să prinzi niște reduceri foarte bune. Eu ultima dată mi-am cumpărat nici mai mult, nici mai puțin de 8 sticle odată!
CALIFICATIV: 4,5/5
A mai încercat cineva acest produs? Ce părere aveți despre apele micelare?