26 septembrie, 2013

Produse consumate în iulie/august


În luna iulie am făcut ultima postare de acest gen. Îmi aduc aminte că eram în Anglia, în vacanță și a fost un adevărat efort pentru mine să scriu postarea respectivă :))
Deși nu am consumat extraordinar de multe produse, o să vă arăt totuși ce-am terminat în ultimele două luni. 

Autobronzant Alverde - se găsește la DM Markt și este autobronzantul meu preferat. Deși este al doilea an când îl folosesc, nu am apucat nici acum să-i fac un review detaliat. Oricum ar fi, este un produs foarte bun, pentru bani foarte puțini!
Spumă de curățare Sensitive Gentle Cleansing Wash de la Boots - am produsul ăsta de foarte mult timp, dar nu mi-a plăcut niciodată. Nu-mi plac deloc spumele de curățare, pentru că am impresia că nu sunt îndeajuns de eficiente. Am încercat să-l folosesc din nou, dar nici de această dată nu mi-a plăcut, așa c-am decis să-l arunc pentru că se apropie de expirare.  
Gel de curățare Nivea Aqua Effect - spre deosebire de produsul menționat anterior, acest gel mi-a plăcut mult. Cred că l-am și menționat o dată la preferatele lunii. Nu știu dacă o să-l cumpăr din nou, pentru că gelul de curățare pe care-l folosesc în prezent - La Roche-Posay Effaclar - îmi place și mai mult. Și mai am o groază din el! 
Vopsea de păr Syoss Oleo Intense - nu mi-a plăcut vopseaua asta pentru că nu e foarte prietenoasă cu firele mele albe. Oricum, nu mai vreau să mă vopsesc acasă, ci la salon cu produse profesionale. Diferența e foarte mare! Totuși, dacă ar fi vreodată cazul să mă vopsesc acasă, cu siguranță nu aș mai încerca Syoss. 
Șampon TRESemme Platinum Strength - cred că deja știți că este șamponul meu preferat. Mai am vreo două bucăți, dintre care una se apropie de final. Și cu siguranță îl voi cumpăra din nou! Puteți citi părerea mea despre el aici
Mega-Rich Shampoo de la Peter Thomas Roth - am primit o mostră lux-size odată cu o comandă pe care-am făcut-o pe lookfantastic. Am avut în trecut o experiență plăcută cu o cremă cu factor de protecție de la acest brand, însă acest șampon nu mi-a plăcut absolut deloc. Unul dintre cele mai proaste încercate de mine: mi-a uscat grav părul și mi l-a lăsat super încâlcit. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a făcut mătreață că muream cu el în brațe.
Caudalie Gommage Divin - acest scrub de corp este preferatul meu! Este un produs foarte scump, însă merită fiecare leuț. Miroase senzațional și este de o foarte bună calitate. Îmi lasă pielea moale și fină și frumos aromată. După ce termin scrub-ul pe care-l folosesc în prezent, voi reveni la el. 
Deodorante Rexona/Sure - nu sunt preferatele mele și chiar mă mir c-am folosit atâtea. Cel mai mult îmi plac cele de la Garnier, din gama Mineral. Însă, atunci când nu mi-e lene, prefer piatra de la Crystal cumpărată de pe iherb. 
Loțiune micelară Bioderma Sensibio AR - cred că nu mai are nevoie de nicio explicație. Nu pot trăi fără ea! 
Cremă de mâini cu arnică de la Yves Rocher - o cremă foarte foarte bună care mi-a plăcut mult. Nu știu totuși dacă o voi cumpăra din nou, pentru că îmi plac mult cele de la L'Occitane. Plus că intenționez să-mi cumpăr una de la Apivita. Am încercat de la o colegă și mi-a plăcut foarte mult. 
REN F10 Smooth and Renew Mask - da, am terminat-o! Și lacrimi amare am vărsat. Când am folosit ultima picătură nu mi-a venit să cred. Am apăsat minute în șir pe pompiță, în speranța c-o să mai iasă ceva. Dar nu a fost să fie...Citiți părerea mea despre ea aici
Rimel False Lash Effect de la Max Factor - am mai spus în dese rânduri că rimelurile de la MF sunt preferatele mele. Nici acesta nu face excepție. Mi-a plăcut mult și intenționez să-l cumpăr din nou. Nu imediat, că mai am pe listă câteva tot de la MF pe care vreau să le încerc. Asta după ce termin ce folosesc în prezent. Review aici
Creion de sprâncene Lingering de la MAC - deși îmi doresc foarte mult să-l încerc pe cel de la Anastasia, acesta este preferatul meu până în acest moment. Eu am sprâncene urâte, dar urâte tare și acest creion mă ajută să le aduc cât de cât pe linia de plutire. Mai am unul care e pe sfârșite și în week-end voi merge să-mi cumpăr unul nou. Al treilea :)
Și cu asta am terminat! Acum am început să le strâng pe cele pentru septembrie/octombrie și deja am pus două în cutia dedicată lor. Vă doresc un final de săptămână așa cum vă doriți voi! Eu mâine merg la webstock, așa că dacă veniți pe acolo, dați-mi un ghiont dacă mă vedeți.