24 mai, 2011

BB CREAM

BB CREAM, blog, beauty blog


voi ati auzit de BB CREAM?
se pare ca acest produs cosmetic face furori printre doamnele din Asia, iar mai nou din toata lumea. am tot cautat pe net in ultimul timp review-uri despre acest produs cosmetic, am tot citit si citit si pot spune ca sunt foarte tentata sa-mi iau o astfel de crema. 
deci se pare ca formula acestei creme a luat nastere in anul 2005 in germania, insa femeile din korea au fost cele care au folosit-o cu precadere si-au popularizat-o in intreaga asie, acest trend cuprinzand in scurt timp si continentul american, ca mai apoi sa ajunga si-n europa. 
BB este prescurtarea de la blemish balm si la inceputurile ei era prescrisa de catre medicii dermatologi pentru a vindeca rani provocate la nivelul dermei de catre anumite interventii in care se utiliza laserul. incet incet s-a creat word of mouth cu privire la proprietatile miraculoase ale acestei creme si mult companii cosmetice din asia au inceput sa produca BB CREAM, schimband si imbunatatind formula intiala, facand-o astfel accesibila publicului larg. 
principalul atribut acestui produs este ca poate fi folosit atat ca o crema de fata, cat si ca produs de make-up, imbunatatind, prin proprietatile pe care le are, vizibil aspectul pielii. este recomandata tipurilor de ten foarte sensibile si cu probleme gen acnee, rozacee, depigmentari, cicatrici etc. contine factor de protectie solara, foarte mare, incurajeaza regenerarea pielii si are proprietati anti-imbatranire. lumineaza fata si are un coverage foarte bun, acoperind problemele la fel ca un fond de ten cu acoperire mare, dar fara a crea acel aspect de masca asa cum majoritatea fondurilor de ten cu full coverage o fac si fara a astupa porii, lasand pielea sa respire.
mai jos aveti un video cu review-uri despre mai mult branduri care produc BB CREAM:
ca si concluzie: sunt foarte foarte tentata sa-mi iau BB CREAM! insa vreau sa mai fac putin research vis-a-vis de branduri, ca atunci cand mi-o voi cumpara sa stiu ca am ales-o pe cea PERFECTA :)
voi ce parere aveti despre BB CREAM? va tenteaza? ati folosi-o?