15 mai, 2015

Fac parte din brigada comentatorilor de film

hot pursuit, film

În noua structură a blogului, pe care-o veți vedea curând, vor exista câteva categorii noi.
Întrucât vreau să postez mai des despre lifestyle, veți găsi în paginile blogului review-uri la restaurante/puburi, filme, rețete și multe altele. 

Astăzi sparg gheața cu un scurt review la un film pe care l-am văzut recent și care mi-a plăcut. E prima dată când scriu o întreagă postare despre un film, dar răspund cu această ocazie provocării lansate de Cine Grand Titan, care a inițiat un proiect tare mișto - Brigada Cine Grand a Comentatorilor de Filme. Luna mai este dedicată bloggerilor și, din câte știu, în campanie mai sunt implicați și Blogul lui Otravă și Daily Cotcodac. Mai departe însă, din brigadă vor face parte și actori și personalități din showbiz-ul românesc. 
brigada comentatorilor de film, cine grand
Despre Cine Grand Titan vă pot spune că mi-a plăcut mult. A fost prima dată când am vizionat un film în acest cinematograf, dar cred că nu va fi ultimul. Este foarte aerisit, iar personalul foarte amabil, fără a fi intruziv. 
Filmul pe care l-am vizionat este Hot Pursuit, care-a avut premiera săptămâna trecută. Am avut posibilitatea să iau și câteva cititoare cu mine, alese în urma unui concurs desfășurat pe pagina de Facebook. Tot ceea ce știam despre film era de pe imdb, unde are notă mică. Dar după ce-am văzut trailer-ul, mi-am spus că nu are cum să fie atât de rău. Și nu a fost! Mi-a plăcut mult și chiar am râs și nu voi înțelege niciodată de ce majoritatea comediilor au note mici pe imdb. Oare chiar așa lipsiți de simțul umorului și iubitori de drame și tragedii suntem?! Mi s-a părut un film perfect pentru vineri seara, pentru relaxare alături de prieteni, după o săptămână de muncă. 

Fără să fac niciun spoiler (sper!), personajele principale din film sunt două gagici: domnișoara polițist, care face totul ca la carte - sau cel puțin încearcă -, nu se abate de la reguli și are un băț în...dos (Reese Witherspoon) și doamna nevastă de mafiot, o bunăciune cu mult tupeu, jucată de Sofia Vergara. Doamna nevastă de mafiot urmează să fie un martor important într-un proces al unui traficant de droguri, iar domnișoara polițistă este cea care o escortează până în orașul unde se desfășoară procesul respectiv. 

Și pentru că lucrurile nu ies niciodată așa cum au fost planificate, filmul urmărește aventurile celor două pe parcusul acestei călătorii. Au fost multe faze amuzante și chiar am râs cu lacrimi la unele. Sofia este atât de savuroasă! Iar accentul ei este bonus. Chiar vă recomand să mergeți la acest film! Din ce-am văzut în jurul meu, tuturor li s-a părut amuzant :)