07 aprilie, 2015

Produse consumate în luna martie

Produse consumate în luna martie, cosmetice, makeup, machiaj, manichiura 
Așa cum v-am obișnuit în fiecare lună, a venit momentul să vă arăt ce produse am consumat în martie și părerea mea despre ele.
Nu știu cât vi se par utile aceste postări, însă voi continua să le fac, mai ales că pe mine mă ajută să țin o evidență a produselor pe care le-am încercat de-a lungul timpului și vreau să le cumpăr din nou sau nu. 

Și voi începe cu produsul care mi-a plăcut și îmi place cel mai mult dintre toate cele pe care le veți vedea mai jos: Too Faced Shadow Insurance. Este o bază pentru machiajul ochilor, care prelungește durata de viață a acestuia și împiedică strângerea fardurilor în pliurile ochilor. Nici nu mai știu al câtelea tub pe care l-am folosit este acesta, dar cert este că-l folosesc de mai bine de cinci ani. Mi-a schimbat cu totul percepția asupra machiajului ochilor și cred că este cel mai prețios produs de machiaj pe care-l am. Un tub mă ține mai bine de un an. 

Glycolic Acid Facial Toner de la Reviva Labs este o loțiune tonică pe care-am folosit-o în ultimele luni. Mi-a plăcut foarte mult, însă nu o voi cumpăra din nou pentru moment. Folosesc destule produse exfoliante, așa că unul în plus este de prisos. În acest moment folosesc un exfoliant calmant de la Derma E. 

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense with SPF 30 de la Paula's Choice este o cremă colorată cu factor de protecție care mi-a plăcut extrem de mult. Până acum, am consumat două tuburi. Din păcate, din cauza factorului de protecție, a trebuit să renunț la ea și să trec la SPF 50 pentru această perioadă. Cu siguranță însă o voi cumpăra din nou la toamnă. Review puteți citi aici

Instant Cuticle Remover de la Sally Hansen este un gel care ajută la curățarea cuticulelor. Mi-a plăcut foarte mult și cred că-l voi recumpăra. Nu acum, pentru că folosesc un gel de cuticule de la Farmec pe care vreau să-l termin. Dar, cu siguranță voi reveni la cel de la Sally Hansen. 

Gloss de buze Lip Fusion - l-am cumpărat acum foarte mulți ani; cred că vreo șase. Motivul pentru care-am făcut-o a fost că ar oferi un efect de mărire al buzelor, datorită unor compuși pe care-i are printre ingrediente. Mi-a plăcut la vremea respectivă, deși nu am observat vreo augmentare a buzelor când îl foloseam. Acum însă, folosesc foarte rar gloss-uri de buze, motiv pentru care nu voi cumpăra din nou acest produs. 
Produse consumate în luna martie, machiaj, makeup, cosmetice, too faced, reviva labs, lip infusion, paulas choice, sally hansen, manichiura, lotiune tonica, cuticule, primer

Deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh - mi s-a părut destul de ok, motiv pentru care mi-am mai cumpărat unul. Nu este cel mai eficient deodorant, dar e bun și-mi place mirosul lui fresh.

Am terminat și un șampon mini Joico K-Pak. L-am folosit la spălatul pensulelor, întrucât, în trecut, am mai folosit un șampon de la acest brand și nu pot spune că m-a impresionat. Prin urmare, nu-l voi cumpăra în varianta full size. 

Dizolvantul de unghii Blanchette nu mi-a plăcut prea tare și nu o să-l mai cumpăr. Chiar dacă nu conține acetonă, îmi usca destul de tare cuticulele. 

Am terminat și o mostră de Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 de la Paula's Choice, care m-a convins să cumpăr produsul full size, pe care-l folosesc în acest moment. Îi voi dedica o postare separată, mai ales că multe dintre voi v-ați arătat interesate de el. 
Produse consumate în luna martie, deodorant, gerovital, paulas choice, factor de protectie, acetona, dizolvant de unghii, sampon, k-pak, joico, sampon

Am terminat și două creme de corp: Silk Wrap Body Lotion de la Neoteric Cosmetics și Nivea In-Shower Body Milk. Prima dintre ele este crema mea de corp preferată, pentru că este exfoliantă și conține 12% acid glicolic. Vreau s-o cumpăr din nou, dar niciodată când am bani, nu o găsesc pe stoc. Semn că este destul de iubită. Pe cea de la Nivea nu intenționez s-o cumpăr, pentru că-mi place mai mult varianta Q10, care tocmai a fost lansată pe piață. 
Produse consumate în luna martie, neoteric cosmetics, acid glicolic, crema de corp, lotiune de corp, iherb, nivea, crema sub dus, cosmetice
Tot de la Nivea, am terminat și gelul de duș Creme Smooth, care mi-a plăcut. L-am folosit și pe post de spumă de baie și mi-a plăcut și din acest punct de vedere. Motivul pentru care mi-a plăcut și pentru care probabil că-l voi folosi și în viitor este că e foarte hidratant. Este unul dintre gelurile de duș cele mai hidratante, dintre cele folosite de mine. 

Un alt gel de duș consumat este Moringa Shower Gel de la The Body Shop. Gelurile de duș de la acest brand sunt preferatele mele. Au cele mai frumoase arome și sunt foarte economice. Moringa era la un moment dat preferatul meu, ca și miros, dar, după ce am avut și unt și cremă de corp, m-am cam plictisit de el. Intenționez să-l cumpăr pe cel Satsuma, care miroase bestial. 

Săpunul lichid Sensitive de la Balea, nu numai că este foarte ieftin, dar este și foarte bun. Am cumpărat deja o nouă sticlă. 
Produse consumate în luna martie, gel de dus, sapun lichid, nivea, the body shop, moringa, balea, cosmetice, dm markt

De data asta, chiar mi-au plăcut multe dintre produsele pe care le-am terminat și voi cumpăra din nou o parte din ele, în viitor.