14 ianuarie, 2015

Noul meu fard de pleoape preferat - MAC Sable

fard de pleoape MAC Sable 
Fardul de pleoape Sable de la MAC se afla de mult timp pe lista mea de dorințe în ceea ce privește produsele de make-up.
În vacanța de iarnă, m-am decis să-mi fac un mic cadou și să-l și cumpăr. Dacă până atunci fardul meu preferat era Satin Taupe, tot de la MAC, Sable i-a luat locul. 
Sable face parte din categoria fardurilor MAC cu trextură Frost. Nuanța este absolut perfectă pentru culoarea ochilor mei și-i face să pară și mai verzi decât sunt. Este un bronz care, odată estompat, are un subton violet, ceea ce scoate în evidență verdele irisului. Se potrivește atât unui machiaj de zi, cât și unui machiaj de seară. Sunt absolut îndrăgostită de acest fard! 
fard de pleoape MAC Sable
 fard de pleoape MAC Sable
Și uite-așa colecția mea de farduri MAC s-a mărit de la șase la șapte. Și sper să mai crească. Mă gândesc serios să investesc într-o trusă din aia goală, în care să le depozitez pe toate. Plus că o rezervă/pastilă de fard MAC este ceva mai ieftină decât acestea care vin cu tot cu cutiuță.
Dacă mâine ar veni cineva și mi-ar spune că trebuie să renunț la toate fardurile MAC pe care le am și să rămân doar la trei, aș alege All That Glitters, Satin Taupe și Sable. Deși, și restul îmi plac foarte mult: culori simpatice și calitate de nota 10!