11 decembrie, 2014

Tombolă Caudalie cu premii Caudalie și Malvenski

Centrofarm Caudalie Malvensky

Vreau să vă anunț despre o super tombolă organizată de Centrofarm în această perioadă.

Așadar, în luna decembrie, în toate farmaciile Centrofarm se desfășoară Tombola Caudalie, ce are ca premii bijuterii Malvenski și seturi cadou Caudalie. 
Bijuteriile fac parte din colecțiile Malvenski Infinity, Venus și Diamond Heart și constau în coliere, brățări și inele din aur galben sau roz, cu diamante. Seturile cadou Caudalie puse în joc sunt produsele din gamele Divine (parfum 50ml și ulei de corp 50ml), Polyphenol C15 (ser 30 ml, fluid 15 ml și cremă de ochi 5ml) și Vinosource (cremă sorbet 40 ml, cremă de mâini 50 ml și balsam buze). 
Ce trebuie să faceți pentru a participa la tombolă? Pot participa posesorii de card Centrofarm și posesorii de sticker Centrofarm Student. Campania este valabilă și pentru cumpărăturile online, pentru comenzile plasate pana pe 31 decembrie 2014 inclusiv și achitate până la 5 ianuarie 2015 inclusiv.
Iubitorii brandului Caudalie se califică automat la tombolă dacă fac cumpărături de minim 100 de lei pe un bon fiscal (în farmacii) sau pe factură (pentru online).Pentru fiecare 100 lei, o nouă șansă de câștig! Cardul Centrofarm și stickerul Centrofarm Student se pot obține pe loc în farmacii. În joc sunt puse 37 de premii, iar extragerea câștigătorilor va avea loc pe 16 ianuarie 2015
tombola caudalie

Mult succes!