30 decembrie, 2014

Farduri cremă de la E.L.F. - Long-Lasting Lustrous Eyeshadow

ELF Long-Lasting Lustrous Eyeshadow 
Cu ocazia ultimei comenzi de pe iherb.com, am profitat de reducerea de 20% la produsele de machiaj și mi-am cumpărat o grămadă de farduri de la E.L.F.
Printre acestea, mi-am ales și trei farduri cremă Long-Lasting Lustrous Eyeshadow, după ce am văzut unul dintre ele la Jully pe blog. 
Aveam mari așteptări de la aceste farduri de pleoape, mai ales după review-urile pe care le-am citit pe net. Consistența lor este una foarte ciudată - ceva între cremă și spumă. Sunt foarte pigmentate, dar am observat că dacă le aplic cu pensula, aceasta nu se transferă și pe pleoape. Așa că am ales să le aplic cu degetul, pentru a obține efectul dorit. Sunt rezistente și nu se strâng între pliurile pleoapelor pe parcursul zilei. Le folosesc singure, pe toată pleoapa, fără a aplica niciun alt fard deasupra și fără a le combina. 
ELF Long-Lasting Lustrous Eyeshadow
Cred c-am făcut niște alegeri fericite în privința nuanțelor, pentru că absolut toate-mi plac, fără a avea una pe care o prefer. De asemenea, mi se par niște culori deosebite, care se potrivesc oricărei nuanțe a ochilor.
fard crema ELF soiree


fard crema ELF soiree


fard crema ELF festivity


fard crema ELF festivity


fard crema ELF gala


fard crema ELF gala
Nu pot spune că sunt fardurile cremă care-mi plac cel mai mult, dar cred că raportul calitate/preț este unul foarte bun. Adică unul costă doar 3 dolari! Iată unde le puteți găsi pe fiecare în parte: Gala, Soiree și Festivity.   

Acestea fiind spuse, aceasta este cel mai probabil ultima postare pe acest an. În seara asta, voi avea parte de al doilea Crăciun alături de cele mai bune prietene, cu cadouri, masă festivă și tot tacâmul. Iar mâine seară, Revelionul, pe care nici până la ora asta nu știu unde îl vom face. Așa că vă doresc să petreceți minunat de Revelion și să aveți parte de un an nou senzațional! Ne auzim la începului anului viitor cu preferatele lui 2014!