12 noiembrie, 2014

Tutoriale de machiaj pe care trebuie să le vezi!

TUTORIALE MACHIAJ 
Nu sunt înnebunită după tutorialele de machiaj, dar uneori îmi place să mă uit ore în șir să am de unde să mă inspir.
M-am gândit că poate unele dintre voi ați fi interesate să vedeți care sunt tutorialele mele preferate și care cred eu că vă pot ajuta. Pentru că pe mine sigur m-au ajutat :) Nu sunt machiaje super naturale, dar nici foarte complicate și pot fi ușor adaptate. 

Când vine vorba de machiaj, Lisa Eldridge este de departe make-up artistul meu preferat. O urmăresc de la începuturile-începuturilor și într-un timp eram obsedată de ea. Acum mi-a mai trecut, dar tot îmi place mult de tot de ea și munca ei. Mai jos, vă las trei dintre tutorialele mele preferate de pe canalul ei de YouTube.

 

Sammi - Beautycrush - nu este vreo expertă în machiaje; eu o urmăresc mai mult pentru partea de fashion. Dar tutorialul de mai jos îmi place foarte mult!
 

Camila Coelho este o altă YouTuber-iță care-mi place foarte mult pentru machiajele pe care le face. Deși, de multe ori, nu înțeleg tot ce zice, sunt absolut fascinată de tehnica ei de make-up.

Pe Tanya Burr o urmăresc de mulți ani, de când era o ilustră necunoscută. Între timp, a evoluat foarte mult și are propria colecție de lipgloss-uri, oje și gene false. Deși nu prea mai face tutoriale la fel de des ca acum vreun an-doi, mă uit cu drag la cele mai vechi.
 

Nu cred că mai există cineva care să nu fi auzit de surorile Chapman - pixioo -, cele care au colecția de pensule Real Techniques. Dintre cele două, Sam este preferata mea, iar machiajul de mai jos este preferatul meu.
 

Alix - Icovetthee - îmi place pentru personalitatea ei. Nici ea nu este mare expertă în arta machiajului, dar m-a cucerit cu tutorialul de mai jos.
 

Anna - ViviannaDoesMakeup - este YouTube-rița mea preferată în acest moment. Ador canalul ei și abia aștept zilele în care știu că va posta. Mai jos un machiaj foarte simplu, pe gustul meu.

Am făcut această postare în urma unor discuții pe care le-am avut cu câteva dintre prietenele mele, care se machiază destul de puțin și rar. Mi-au cerut sfatul la acest capitol - nu că aș fi eu mare expertă - și așa mi-a venit ideea acestei postări. Sper că v-a plăcut și, dacă aveți alte recomandări de tutoriale, puteți să le lăsați în comentarii.