04 noiembrie, 2014

Produse consumate - octombrie

Produse consumate 
Luna trecută parcă nu am mai consumat atât de multe produse ca de obicei.
Cu toate acestea, o să vi le arăt pe acestea pentru că nu mai suport să mi se strângă stive și să stea praful pe ele. 
Loțiune micelară 3 în 1 DermatoClean de la EUCERIN - mi-a plăcut mult de tot! Spuneam în postarea cu preferatele lunii octombrie, că la un moment dat mi s-a părut că este cea mai bună loțiune micelară pe care-am folosit-o. Cred totuși că cea de la Garnier, despre care-am scris aici, o întrece. Mai ales datorită prețului.
Loțiune micelară CATTIER PARIS - mi-a plăcut, este o loțiune micelară ok. Puteți citi părerea mea despre ea aici. Nu o voi cumpăra din nou, pentru că mai am altele două de terminat, iar apoi cel mai probabil că voi reveni la cea de la Garnier. 
EUCERIN/CATTIER
Șampon Ultra Doux Honey Treasures de la GARNIER - este șamponul meu preferat în acest moment și am cumpărat deja varianta mai mare. Puteți citi review aici
Șampon Ultra Doux Honey Treasures de la GARNIER
Săpun lichid hidratant cu proteine de grâu și miere de la ELMIPLANT - îmi plac foarte mult săpunurile lichide de la Elmiplant, dar nu mai folosisem de ceva vreme. Nu usucă deloc mâinile și miroase frumos, așa că probabil îl voi cumpăra din nou în viitor. 
Săpun lichid hidratant cu proteine de grâu și miere de la ELMIPLANT
Lapte demachiant ACADEMIE - nu l-am consumat, pentru că nu mi-a plăcut deloc. Dar, îl aveam de aproape un an de zile și m-am hotărât să scap de el. Nu mi s-a părut că demachiază cum trebuie și, prin urmare, nu-l voi cumpăra. 
Mască de față hidratantă Super Facialist de la UNA BRENNAN - produsele de la acest brand sunt foarte populare în Marea Britanie, așa că mi-am cumpărat și eu unul când am fost în vacanță. Îmi pare foarte rău că nu am luat mai multe, pentru că mi-a plăcut foarte mult această mască. Nu e cea mai bună dintre toate încercate de bine, dar e în top. 
ACADEMIE/UNA BRENNAN
Serum anti-rid Polyphenol C15 de la CAUDALIE - m-am înțeles tare bine cu produsele din gama asta și mai ales cu acest serum. Mi-a părut rău că l-am terminat, mai ales că cel pe care-l folosesc acum nu-mi place la fel de tare. Cu toate acestea, nu cred c-o să-l cumpăr din nou, pentru că vreau să încerc un serum de la Paula's Choice, unul de la Sarah Chapman și poate să-l cumpăr din nou pe cel de la Estee Lauder. Prea multe opțiuni...
Normaderm Hyaluspot de la VICHY - unul dintre puținele produse de la acest brand care chiar mi-a plăcut. Este un tratament local pentru coșuri și pentru mine a funcționat miraculos. Nu o să-l cumpăr din nou, pentru că nu prea îmi mai apar coșuri decât foarte rar. Puteți citi aici părerea mea despre el.
Serum anti-rid Polyphenol C15 de la CAUDALIE/Normaderm Hyaluspot de la VICHY
Scrub de corp cu unt de shea de la THE BODY SHOP - acesta cred că e singurul produs de la TBS care nu mi-a plăcut. Este varianta mini și-am primit-o într-un set de Crăciun, anul trecut. Nu mi s-a părut că face mare lucru la capitolul exfoliere, așa că l-am folosit doar pentru picioare. 
Scrub de corp cu unt de shea THE BODY SHOP
Rimel False Lash Effect de la MAX FACTOR - este al doilea tub pe care l-am consumat și este unul dintre rimelurile mele preferate. Probabil că-l voi cumpăra din nou în viitor, dar nu prea curând că am o groază de terminat. Aici găsiți review. 
Rimel False Lash Effect MAX FACTOR
După cum spuneam la început, nu am consumat prea multe produse în octombrie și, după cum se arată, cred că nici luna asta nu vor fi prea multe...