01 octombrie, 2014

Review produse iherb.com

 
Nu am apucat să vă povestesc despre câteva produse pe care le-am cumpărat la ultimele comenzi de pe iherb.
Abia ce-am ridicat o altă comandă și rămăsesem un pic în urmă cu review-urile la produse cumpărate mai demult. Despre o parte dintre ele nu am apucat să-mi fac o părere finală și definitivă, dar voi vorbi și despre acestea, rămânând să văd cum se comportă și pe viitor după o folosire mai înelungată.
Sea Salt Body Scrub de la ALBA BOTANICA - deși am găsit un scrub pentru corp care mă mulțumește din toate punctele de vedere (Hot Chocolate despre care am scris aici), tot sunt curioasă să mai încerc și altele. Așa a fost și-n cazul acestuia. Mie nu mi-a plăcut, dar dacă vă place un scrub extrem de abraziv, poate vouă vi s-ar potrivi. 

Textura este foarte grunjoasă și uleioasă și miroase a citrice. Este atât de grunjos, că dacă frec un pic mai tare, am senzația că efectiv îmi taie pielea. Efectul de după este unul plăcut, datorită uleiului din compoziție: pielea este moale și hidratată. Eu una nu o să-l mai cumpăr. Dar dacă totuși sunteți curioase de el, îl puteți găsi aici, la prețul de 9,99 dolari pentru 411 grame.
Avo Cocoa Skin Food Mask de la ANDALOU NATURALS - dacă aveți ten uscat sau deshidratat, această mască de față este perfectă! Este a doua mască de la acest brand pe care efectiv o ador! Deși inițial nu m-a impresionat, pe măsură ce am tot folosit-o, m-am îndragostit de ea. Mai ales că în ultimul timp m-am confruntat cu perioade de ten ușor deshidratat. 

Consistența este ușor uleioasă, cremoasă, arată și miroase a Nutella. De asemenea, este și foarte spornică, pentru că se întinde foarte bine. De fiecare dată când am folosit-o, nu am mai simțit nevoia să mai aplic o cremă hidratantă după. O puteți găsi aici, la prețul de 11,96 dolari pentru 50 de grame.
Silk Wrap Body Lotion de la NEOTERIC COSMETICS INC. - este o cremă de corp ce conține 12% acid glicolic, având astfel un efect de exfoliere al pielii. Nu am auzit nicio părere negativă despre această cremă, acesta fiind și motivul pentru care am cumpărat-o. Dar, nu am apucat s-o folosesc pe tot corpul de foarte multe ori, întrucât, odată cu folosirea unui produs cu AHA, trebuie aplicată musai și cremă cu FPS. Și  pentru că nu-mi aplic zilnic pe tot corpul o cremă cu FPS (sincer cred că nimeni nu o face) și pentru c-a fost vară, am folosit-o în special pe fund.

Aveam destule urme de acnee în această zonă și de aia am și insistat s-o folosesc măcar de două ori pe săptămână. Și, da, pot spune c-am observat o îmbunătățire și urmele au început să se estompeze. Acum că soarele nu mai este atât de puternic, am început s-o folosesc pe tot corpul, de vreo două săptămâni, și deja văd efectele: o piele foarte fină și moale!

Am și un lucru negativ de spus despre ea: pentru că are o consistență groasă și este ambalată la sticlă de plastic, este destul de greu de scos. Aș fi preferat să fie în tub sau borcan. O puteți găsi aici la prețul de 11,23 dolari pentru 340 de grame. Probabil că o veți vedea la preferatele lunii octombrie.
Loțiune tonică cu acid glicolic de la REVIVA LABS - ați văzut-o deja în postarea cu produsele preferate ale lunii septembrie. Așa cum spuneam și acolo, intenționez ca de acum încolo să nu-mi mai lipsească niciodată din rutina de îngrijire a tenului un tonic exfoliant. 

Primul pe care l-am folosit a fost cel de la Derma e, iar după ce l-am terminat, am făcut o pauză. Diferența s-a observat imediat și îi simțeam lipsa grav. Mi se par ambele la fel de bune, dar probabil că pe viitor mă voi orienta tot spre cel de la Reviva Labs, întrucât mi se pare că are ingrediente o idee mai bune. Atât cât mă pricep eu. O puteți găsi aici, la prețul de 8.40 dolari pentru 118 mililitri.

Apă de trandafiri de la HERITAGE - ați putut citi în această postare motivul pentru care-am cumpărat-o. Nu am observat să schimbe felul cum arată machiajul sau rezistența lui pe ten. Însă, îmi place foarte mult mirosul și din acest motiv o aplic pe ten în fiecare dimineață, iar seara pe corp și pe pernă. Se spune că folosită o perioadă mai îndelungată, apa de trandafiri are un efect benefic asupra tenului. Dacă se va întâmpla asta, vă voi ține la curent. O puteți cumpăra de aici, la prețul de 6.52 dolari pentru 240 mililitri.
Sper că v-a fost de ajutor această postare în luarea viitoarelor decizii când vă veți afla pe site-ul iherb.com :)