30 septembrie, 2014

Preferatele lunii septembrie

 
Mi-a plăcut luna asta. Parcă nu a mai fost așa agitată ca restul lunilor din acest an.
Mi-am pus la punct niște lucruri în capul meu, mi-am setat anumite priorități și m-am mai liniștit puțin. Concluzia lunii: oricât ai face, pentru unii niciodată nu e de ajuns :)

Am descoperit multe produse faine luna asta. Chiar a fost o lună bogată din punctul ăsta de vedere. Pe o parte dintre ele nu o să vi le arăt astăzi, pentru că abia ce le folosesc de câteva zile. Pe restul, le puteți vedea mai jos.
Avo Cocoa Skin Food Mask de la ANDALOU NATURALS - am această mască de față de prin iulie, dar până acum nu și-a arătat puterile miraculoase. Dar pentru că în septembrie am avut tenul un pic cam deshidratat, mi-am dat seama cât de bună e. Este o mască foarte hrănitoare, atât de hrănitoare că după ce o folosesc, nu simt nevoia să-mi mai hidratez tenul și cu altceva. Cred că la iarnă îmi va fi aliat de bază! O puteți cumpăra de aici
Loțiune tonică cu acid glicolic de la REVIVA LABS - minunată! Nu vreau să-mi mai lipsească vreodată din rutina de îngrijire a tenului un tonic exfoliant. Face minuni! Este o diferență vizibilă comparativ cu atunci când nu folosesc un asemenea produs.
Ulei demachiant cu mușețel de la THE BODY SHOP - am folosit untul demachiant din aceeași gama și mi-a plăcut (review aici). Deși am fost tentată să-l cumpăr din nou, am vrut neapărat să încerc și uleiul. Îmi place mai mult și cred că voi rămâne la el. Voi reveni cu review. 
Trusă Sunset de la SLEEK - nici nu mai știu de câți ani am trusa asta, dar știu sigur că a fost prima de la acest brand. Nu obișnuiesc s-o folosesc decât toamna/iarna, așa c-am scos-o de la naftalină. Îmi plac culorile, mai ales cele de pe rândul de jos. 
Mi-am scos și o parte din rujurile de toamnă: Rebel de la MAC, Smitten de la REVLON și Rendez-vous de la CHANEL. Îmi plac toate trei la fel de mult, dar cred că cel mai des l-am folosit pe cel de la Chanel. Are o culoare superbă, este foarte hidratant și neașteptat de rezistent. Face parte din gama Rouge Coco Shine.
Nu puteam să nu menționez oja preferată a acestei luni: Power Potion Latex Effect de la LOREAL, care face parte din noua gama Les Grey. Aici puteți vedea cum arată pe unghii. 
Am și o dezamăgire luna asta, care poate vă va uimi. Mi-au plăcut toate produsele BIODERMA pe care le-am folosit până acum, dar trebuie să spun că noua loțiune micelară Hydrabio m-a dezamăgit. Când am primit-o, m-am gândit că probabil va fi exact la fel cu Sensibio, dar nu a fost așa. Folosesc loțiunile/apele micelare la demachierea ochilor, iar aceasta nu a făcut o treabă prea grozavă. M-am chinuit ceva până mi-am șters tot machiajul de la ochi și nu mi-a plăcut treaba asta. Am renunțat deja la ea și-o voi folosi în alte scopuri.

La capitolul diverse, pe la începutul lunii, mi-am cumpărat o pereche de ghete albe, de care sunt absolut obsedată! Le-am luat de la Stradivarius și au costat în jur de 170 lei.

Am văzut și multe filme, dar dintre toate, cel mai mult mi-au plăcut X-Men (toate părțile), Love Punch și How to train your dragon 2. Nu pot să nu menționez și serialul meu preferat, Dowton Abbey, care a debutat luna asta cu o nouă serie. 

Tot în luna septembrie, am început un nou program de exerciții, Body Revolution, tot al lui Jillian Michaels. Din cauză c-am fost foarte stresată anul ăsta și-am și mâncat destul de haotic, am reușit să pun la loc o parte din kilogramele pe care le-am dat jos anul trecut. Nu aș vrea ca la finalul acestui an să simt că mi-am băgat picioarele în toată munca de anul trecut, așa că vreau să trag tare. Ieri am trecut la faza a doua a programului și nu am făcut în viața mea ceva mai solicitant!

Și pe final, vreau să vă fac o recomandare: cel mai nou album al celor de la Maroon 5, V. Melodia mea preferată de pe album este Animals, al cărei videoclip tocmai ce a apărut. Vi-l las mai jos:


Să aveți parte de un octombrie însorit, și la propriu, și la figurat!