08 octombrie, 2014

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants de la PAULA'S CHOICE



 

  REVIEW


Cred că la capitolul creme de protecție solară, am dat în sfârșit lovitura!
Am vreo trei ani de zile de când folosesc zilnic un astfel de produs, dar nu mi s-a întâmplat până acum să întâlnesc unul care să mă mulțumească 100%.

Întrebând în dreapta și-n stânga, am zis c-a venit vremea să încerc și o cremă cu factor de protecţie solară de la PAULA'S CHOICE. Din cauza prețului destul de piperat, m-am tot învârtit pe lângă ea. Dar în momentul când am încercat crema cu SPF de la Derma e, care mi-a dat o stare de nervi cumplită, am decis că trebuie să bag mâna în portofel și s-o cumpăr pe cea de la PC. 
Pe site-ul PC România, sunt disponibile peste zece creme de față cu FPS și după ce m-am sfătuit cu mai multă lume, am ajuns la concluzia că cea mai bună opțiune pentru mine este Super-Light Daily Wrinkle Deffence SPF 30 with Antioxidants din gama Resist. 

Această cremă este dedicată tenurilor normale, grase sau mixte. Pentru că este ușor colorată, nu rămâne după aplicare aspectul acela alb și nesuferit de să n-o poți folosi fără fond de ten. Sunt convinsă că știți la ce mă refer.

O problemă pe care-am întâlnit-o la majoritatea cremelor cu factor de protecție dedicate tenurilor mixte/grase este că se fixează extrem de repede pe piele și este foarte greu să le întinzi unirfom, rămân prin sprâncene, pe aripile nasului etc. Ăsta este și principalul motiv pentru care am urât crema de la Derma e. 

În cazul celei de la PC, aceasta se întinde ușor și are un aspect satinat. Intră destul de repede în piele, iar aceasta rămâne mată. Pentru că este colorată, uniformizează ușor aspectul tenului. Să nu vă așteptați însă la o acoperire mare, nici măcar medie. Nu ţine loc de fond de ten!
Cel mai mult îmi place cum se așează fondul de ten după. Absolut toate fondurile de ten pe care le-am folosit, arată foarte foarte bine. Chiar și nesuferitul de Nars Sheer Glow, cu care mă lupt de câteva luni bune. Mă și gândeam într-o zi cum naiba o să mai fac eu de-acum review-uri la fonduri de ten, că toate mi se pare că arată perfect acum.

În afară de acest aspect, machiajul feței rezistă întreaga zi. Mă uit ziua în oglindă și nu-mi vine să cred cât de bine arată! Cu un singur fond de ten am observat un ușor luciu după vreo șase ore de la aplicare (CC Cream de la Bourjois). În rest, nici nu mai folosesc pudră pentru că această cremă absoarbe efectiv orice urmă de sebum. Nu lasă totuşi tenul atât de mat încât să pari că eşti moartă, da' vie
Știți că mă entuziasmez la maxim atunci când dau peste un produs bun, fie el de machiaj, sau cosmetic. Dar ca în cazul acestei creme nu-mi aduc aminte să mă mai fi entuziasmat în halul ăsta în ultima perioadă. Probabil și din cauză că mă chinui de atâta amar de vreme să găsesc o cremă cu FPS de care să fiu mulțumită. Și dacă ar costa 300 de lei și tot aș cumpăra-o din nou, chit că mănânc o lună numai iaurt cu pâine. Merită fiecare leuț! Deși o folosesc de doar o săptămână, m-a convins de la prima folosire și de aia am vrut să vă dau repede de veste. 
Singura temere pe care o am este să nu-mi cauzeze probleme la nivelul tenului, ca de pildă coșuri sau mai știu eu ce. Dar mă gândesc că dacă până acum nu a făcut-o, n-o va face nici de acum încolo. Îmi va fi foarte greu la vară să mă despart de ea și deja dezbat în capul meu dacă s-o folosesc tot pe aceasta, mai ales că tenul meu devine ceva mai gras atunci. Ar fi de vis dacă PC ar scoate și o versiune cu FPS 50 identică. Dar până atunci mai e și momentan mă bucur de aceasta. Sunt curioasă cât mă va ține, mai ales că folosesc o cantitate destul de mare la fiecare aplicare. 
Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants este pentru mine revelația acestui an! Nu numai pentru efectele pe care le are, dar și pentru faptul că am garanția că are în componență numai ingrediente de nota 10. Dacă vă tentează, dar încă nu sunteți pregătite s-o luați full size, puteți încerca mostre.  Mai ales că, fiind colorată, este posibil să oxideze pe ten. O găsiti aici, la prețul de 168 lei pentru 60 mililitri. O mostră costă 4 lei. O recomand din tot sufletul!