24 august, 2014

Gel de curățare a tenului BIODERMA Sensibio

 
Am început de curând să folosesc un nou gel de curățare a tenului și astăzi o să vă povestesc despre el.
De ceva vreme, îl foloseam pe cel de la Gerovital Plant - Gel spumant purifiant și eram foarte mulțumită de el, mai ales că are și un preț foarte bun. 
Când m-am întors însă de la mare, m-am trezit că nu mai am niciun strop și am dat fuga să-mi cumpăr unul nou. Dar, din nefericire, nu am găsit nicăieri la mine în zonă, așa c-a trebuit să mă gândesc rapid la o alternativă. Și-am intrat în prima farmacie Belladonna, de unde inițial am vrut să cumpăr din nou gelul de curățare Effaclar de la La Roche-Posay, despre care-am scris aici. M-am gândit ceva mai bine și-am zis să mai încerc ceva nou, așa c-am cumpărat Sensibio Soothing, Purifying Cleansing Gel de la BIODERMA, pe care nu-l mai încercasem până acum. 
Prima impresie a fost una foarte bună: mi-a curățat foarte bine tenul și nu mi l-a lăsat deloc uscat după. Așa c-am continuat să-l folosesc. Din nu știu ce motiv, după ce m-am întors de la mare, îmi apăruseră câteva coșuri pe linia maxilarului, problemă cu care eu nu m-am mai confruntat până acum. Am observat că acest gel de curățare a ajutat foarte mult și după câteva zile mi-au dispărut aproape complet, fără să fac nimic altceva. 
Pentru că mi-a plăcut foarte mult burețelul de la EcoTools despre care am scris aici, dar care s-a stricat, m-am obișnuit foarte mult cu această metodă de curățare: burețel+gel=LOVE. Și până-mi vine cel nou pe care l-am comandat recent, mi-am cumpărat din Careffour un set de patru bureței obișnuiți. Nu sunt la fel de eficienți ca cel de la EcoTools, dar sunt mulțumită pentru moment și parcă nu mă mai pot întoarce la metoda clasică, cu degetele.
Ca și concluzie, gelul de curățare de la BIODERMA este foarte bun, aproape la fel cu cel de la LRP. Diferența între cele două ar fi că mi se pare că cel de la LRP avea un ușor miros de citrice, cel de la BIODERMA nu are absolut niciunul. Ca și preț, diferența este foarte mică: LRP costă 36,50 lei, iar cel de la BIODERMA costă 37.50, cu mențiunea că au fost cumpărate la un an distanță.